MHP GÜNDEM MADDELERİNİ BÜYÜKŞEHİRE TAŞIYOR

MHP Hendek Belediye Meclis Üyeleri Hendek ile ilgili sorunları Büyükşehir Belediye Meclis gündemine taşımayı sürdürüyor.

MHP GÜNDEM MADDELERİNİ BÜYÜKŞEHİRE TAŞIYOR


MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Hendek’te ki sorunlar ile ilgili Büyükşehir Belediye Meclis toplantısında gündem dışı söz alarak Hendek ile ilgili sorunları dile getirdi.

Bahadır Hendek ile ilgili sorunları şu ifadeler ile dile getirdi, Hendek ilçemizde yapılması planlanan 2 adet kavşak ile ilgili çalışmanın henüz gerçekleşmediği gözlemlediğimiz işler arasındadır. Bu yönde çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz.

Çamlıca mahallemizde alt yapı çalışmaları neticesinde aşırı derecede asfalt bozukluğu ve dökülen stabilize malzemeden dolayı toz yoğunluğunun olması mahalle halkına mağduriyet yaşatıyor. Bir an önce asfalt çalışmasının yapılmasını talep ediyoruz.

Yine aynı mahallemizde devam eden kanalizasyon çalışmasında 3-4 ay önce ki toplantıda dile getirdiğimiz kanalizasyon çalışması 937 no’lu bacadan, 968-969-970 no’lu bacalar arasında güzergah değişikliği yapılarak teknik elemanlarca SASKİ’ye bildirilmesini talep ediyoruz.

Bahadır son olarak Hendek’te ki Büyükşehir Belediyesini ilgilendiren konularda Vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini Büyükşehir Belediye Meclis gündemine taşımaya devam edeceğiz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184