MHP Hendek İlçe Başkanı Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı Pandemi nedeniyle kısıtlı sayıda Yönetim Kurulu Üyeleri ile ziyaretlerine devam ediyor

MHP Hendek İlçe Başkanı Ziyaretlerine Devam Ediyor

MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Yönetim Kurulu üyeleri Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Emin Kula’yı makamında ziyaret etti.

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kamu ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerde genelde Hendek’e gelen ve gelmesi gerek hizmetler konularında fikir alışverişlerinde ve değerlendirmelerde bulunuluyor.

Namlı “ Birlik ve beraberlik içerisinde Hendek’e en güzel hizmetlerin yapılması ve gelmesi için Sivil toplum kuruluşlarımız ve Kamu kurumlarımız ile hep birlikte çalışacağız. Bizleri misafirperver bir şekilde ağırlayan Hendek İlçe Emniyet Müdürümüze, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımıza, Hendek Ziraat Odası Başkanımıza, Hendek İlçe Müftümüze ve Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlarımıza göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” ifadeleri yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184