MHP HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BASIN AÇIKLAMASI

MHP Hendek İlçe Teşkilatı son günlerde medyada Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin MHP’yi eleştiren açıklamalarının ardından yazılı açıklama yaptı.

MHP HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BASIN AÇIKLAMASI


MHP Hendek İlçe Teşkilatından tarafından yapılan yazılı açıklamada; Hendekli Hemşerilerimiz, Hendekte seçimlerin üzerinden beş ay geçmesine rağmen hala mevcut başkan MHP’nin aldığı oyları bir türlü hazmedememiş görünüyor.

Şimdi yine her zaman ki yaptığı gibi milleti tehdit ederek, iftira atarak, korkutarak kendince seçimleri yorumluyor ve bu milletten hesap sormaya kalkışıyor. Neymiş efendim, Turgut Babaoğlu’nun annesi Gürcüymüşte, Gürcüler ona oy vermemiş. Yok, cemaatçiler oy vermemiş. Esnaf oy vermemiş. Köylü oy vermemiş. Memur oy vermemiş. Kardeşim o zaman sana kim oy verdi. Nerden aldın bu 23 bin oyu. Baba evinden getiremeyeceğine göre, yoksa seçimlerde yolsuzluk mu yaptın.

Milletin gözündeki çöpü göreceğine dön kendine bak. Sen her şeyden önce partinin ilkelerine kulak ver ondan sonra çık milletten hesap sormaya kalkış.

AKP kuruldu kurulalı meydanlarda Sayın Başbakan her zaman bağırıp durmuyor mu? Etnik milliyetçilik yapamayacağız diye. Sen niye simdi çıkıp Gürcü vatandaşlarımızı hedef gösterip bana oy vermediler diyerek etnik milliyetçilik yapıp insanları hedef gösteriyor, insanlarımız arasına nifak sokuyorsun.

Seçimlerde sana oy vermeyen Abazalar yok mu? Lazlar, Kürtler, Romenler yok mu sanıyorsun. Niye milleti etnik kökenine göre bu şekilde bölüyorsun. Sana ne insanların Annelerinin, Babalarının kökenlerinin ne olduğu.

Yıllarca zaten yalanlarınla her seçimde milleti korkutarak, eğer MHP’ye oy verirseniz Abazalar Belediyeyi ele geçirecek” dedin. Ama sen başkan yardımcını Abaza birisini getirdin. Belediyeyi Abazalara bırakmayın diye özellikle Karadenizli hemşerilerimizi tehdit ettin, ama sen kızını Abaza birisiyle evlendirdin. Belediye’yi emanet edemediğin bir millete kızını nasıl emanet ediyorsun? Anlamak mümkün değil. Böyle bir ırkçı yaklaşımı şimdi niye Gürcü vatandaşlarımıza yapıyorsun.

Bu yaptıkların ne Başbakanın söylemine ne de insanlığa sığmaktadır. Dinsel milliyetçilik yapmayacağız dediniz. Şimdi çıkmış size oy vermeyen cemaatçilerin yurtlarını kapatıp onları ilçeden sürmeye kalkıyor, ağzına geleni söyleyip tehdit ediyorsun. Sana oy vermeyen bir dini cemaati niye kalkıp korkutmaya yıldırmaya çalışıp insanları bölmeye çalışıyorsun.

Seçimlerden önce niye hiç bu cemaate karşı sesin çıkmıyordu, simdi kalkıp mart kedileri gibi bağırıyorsun. Başbakana yalakalık yapıp yine kendini, gündeme getirmeye mi çalışıyorsun? Bu şekilde insanlara hakaret ederek, küfrederek gündeme gelemezsin.

Eğer millet seni tercih ettiyse seni sevdiğinden değil Başbakanın hatırına bu oyu verdi. Millet sana oy vermediyse senin yaptığın yanlışlardan oy vermedi. Bunu hala anlamak istemiyorsan kendin bilirsin. Başbakana yalakalık yapmak ve kendi başarısızlığını, yolsuzluklarını örtmek için bu şekilde cemaate, etnik gruplara, esnafa saldırmaya devam edersen bu son başkanlık dönemini de tamamlayamadan korkarız Hendeğin tarihine kotu bir sayfa olarak ekleneceksin.

Haddini bil ona göre davran. Ne MHP’nin adayını ne onun annesini, nede MHP’ye oy verenleri. Hitler Ali olmaksa amacın merak etme senin zalimliğin karşısında ona dur diyecek MHP’de ve Ülkücü camiada çok Hz. Ali’ler, Hz. Hüseyinler vardır ve var olacaktır.

Hiç kimse bu diktatör heveslisinden, hitler bozuntusundan korkmasın, çekinmesin. Bu milletin önce Yüce Yaratanı sonrada onun öz evlatları olan Ülkücüler vardır. Bizler olduğumuz sürece bu mağrur, kendini beğenmiş diktatör heveslilerine bu vatanı bu milleti böldürtmeyeceğiz.

MHP Hendek İlçe Başkanlığı


Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 10:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
savaş çukur
savaş çukur - 10 yıl Önce

çöküşün çok yakın inci sen kuyruk sıkıştırıp kaçarken izlemek çok zevkli olacak babaoğlu ne yapar bilmem ama hendek sana yavaşça el sallıyor güle güle eskiyecek başkan...:!

hakan candan
hakan candan - 10 yıl Önce

milletin korkudan sesi çıkmıyor bir türlü ama öğrenecekler

ülkü ülkü
ülkü ülkü - 10 yıl Önce

zalimler için yaşasın cehennem..ey idareciler işiniz çok zor öyle meydanlarda aşık atmaya benzemez bu işler..unutmayınki kul hakkıyla gitmek zor öte tarafa..unutmayın yaradana karşı sahibine karşı verecek hesabımız var. kefenin cebi olmaz bunu unutmayın.. allah muhafaza.selamün aleyküm

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184