MHP HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Bayramlaşma programı yoğun katılımla teşkilat binasında gerçekleşti.

MHP HENDEK İLÇE TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI


MHP İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen bayramlaşma programına MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül, MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, İlçe Yönetimi, Meclis Üyeleri, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi, eski Sakarya Milletvekili Adayı Metin Güneş, Hendek Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Emrah Kartal, eski İlçe Başkanları, Partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşması yapan MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “ İçerisinde bir çok güzellikleri barındıran Ramazan ayını geride bırakarak bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Son günlerde partimizde yaşanan gelişmeleri tıpkı bizlere bu teşkilatlarda abilerimizin, başkanlarımızın öğrettiği gibi Ülkücü edep ve teşkilat terbiyesine yakışır bir şekilde takip etmekteyiz. İnanıyorum ki Milliyetçi Hareket partisi bu süreçlerden güçlenerek çıkacak.Teşkilat mensupları bütün unsurları ile bir ve beraber mücadelesine devam edecektir. Partimizin çıkarlarını en üst seviyede tutan teşkilat mensuplarımızla aramıza nifak sokmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Milliyetçi Hareket partisi ilçe teşkilatımız ile birlikte hiç kimsenin adamı, adayı yada destekçisi değil, MHP’nin ilçe başkanı, ilçe yönetimi ve meclis üyeleriyiz. Dolayısı ile bu teşkilatlarda abilerimiz ve başkanlarımız tarafından bize öğretildiği gibi bugün ve yarında şartlar ne olursa olsun Ülkücü edep ve teşkilat terbiyesine yakışır şekilde davranmaya devam edeceğiz. Ramazan bayramınızı tebrik eder, ailelerinizle, sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir gelecek dilerken hayırlı bayramlar temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunarak herkesin Ramazan Bayramını kutladı.

Bayramlaşma programı sonrası MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekiler vatandaşlarla birlikte sohbet etmesi ile devam etti.





Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2016, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184