MHP HENDEK MAHALLE BAŞKANLARI İLE BULUŞUYOR

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Mahalle Başkanları ile Teşkilat binasında her akşam toplantılar gerçekleştirerek 7 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları ile ilgili istişare ve fikir alışverişi yapılıyor.

MHP HENDEK MAHALLE BAŞKANLARI İLE BULUŞUYOR

MHP Hendek İlçe teşkilatlanma Başkanı Atilla Tezgel  ve seçim komisyonu her akşam farklı bir Mahalle Başkanları ile bir araya gelerek seçim çalışmaları ile ilgili bilgiler veriliyor ve fikir alış verişi yapılıyor.

Mahalle Başkanları  ile bir araya gelmeyi sürdüren MHP Hendek Teşkilatlandırma Başkanı Atilla Tezgel “ Seçim çalışmalarımız mahalle temsilcilerimiz ile bir araya gelerek yaptığımız istişareler ile devam ediyor. Mahalle Başkanlarımız bizler için çok önemli. Mahallelerimizde olup biten sıkıntı , sorun ve vatandaşlarımızın taleplerini bize ileterek çözüm noktasında hep birlikte hareket ediyoruz”  ifadelerine yer verdi.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu toplantıya kısa bir süre katılarak Seçim komisyonunun çalışmalarının en güzel şekilde devam ettiğini belirterek MHP’nin Hendek’te ve Sakarya’da hedefine ulaşacağına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2015, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184