MHP HENDEK MECLİSE GİTTİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin TBMM’de ki grup toplantısına Hendek damgasını vurdu. İlçe Başkanı Babaoğlu ve beraberindekiler önce liderlerinin grup konuşmasını dinleyip ardından tablo hediye etti

MHP HENDEK MECLİSE GİTTİ


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri partilerinin TBMM’de ki grup toplantısına misafir oldular. Milletvekili Zihni Açba tarafından karşılanan Hendekliler önce grup toplantısında MHP Lideri Bahçeli’nin konuşmasını dinledi. Bahçeli’nin üniversitesi sınavını kaldıralım önerisi ve Kerkük-Musul konusunda söyledikleri partililer tarafından coşkuyla alkışlandı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli grup toplantısının ardından Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’nu mecliste ki makamında kabul etti. Babaoğlu hareketin liderine tablo hediye edip bir süre bilgi alışverişinde bulundu. MHP Hendek Teşkilatı milletvekilleri ve eski bakanlardan Osman Durmuş ile de görüştü. Milletvekili Zihni Açba ile mecliste yemek yiyen MHP Hendek Teşkilatı, Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ederek dua ederek Ankara ziyaretini tamamladı.





Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2017, 15:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184