MHP Hendek’te Cumhur İttifakını Ve Gerçekleri Anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleşen, 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' Sakarya programlarının finali Hendek Uludere Sosyal Tesislerinde yapıldı.

MHP Hendek’te Cumhur İttifakını Ve Gerçekleri Anlattı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, ilk defa oy kullanacak Türk Gençliğine güvendiklerini söylerken MHP Grup Başkanvekili Bülbül,  “Milletimizin yanındayız. Sıkıntıları hep birlikte çözeriz. Ama memleket meselelerini bir kenara bırakmayalım” dedi

Uludere Sosyal Tesisleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP MYK üyeleri Nur Tuğba Aktay ve Bülent Maşaoğlu’nun katıldığı programa İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, belediye başkan yardımcıları ve Cumhur İttifakı meclis üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Şentürk, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, dernekler, kültür derneklerinin temsilcileri katıldı. MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Yönetim Kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Hedef 2023 Milletimize Güveniyoruz

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin en kalbi selamlarını ileterek söze başlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, “ Önümüzde 2023 seçimleri var. Türk Milleti bir karar verecek. Ya Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi devam edecek, yada muhalefet istedikleri sayıyı bulursa, bir anayasa değişikliği yapabilirse zaman zaman ayağımıza pranga olan vesayet rejimlerini çağrıştıran hükümet kurmanın hükümet yıkmanın önemli bir siyasi başarı olarak takdim edildiği parlamenter sistem. Başkanlık sisteminde 4 yıldaki tatbikatta görüyoruz ki hızlı karar verilmesi lazım gelen her olayda Sn. Cumhurbaşkanımız yanındaki tüm ekibiyle saatler içerisinde karar vermiştir” diye konuştu. Muhalefetin oy oranın belli olduğunu ifade eden Yıldız, kamuoyunda anket açıklayan şirketlerin güvenilir olmadığını dile getirdi.

Cumhur İttifakı’nı Anlattı

Yıldız, “ 5 milyon 962 bin kişi ilk defa oy kullanacak. Gençlerin oyunu hangi ittifak alırsa iktidar o olur. Hepimizi evlatlarımıza gerçekleri anlatmak için büyük görevler düşüyor. Maalesef teknoloji ve bilgi kirliliği bizim en büyük düşmanımız. Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Onlar yarınlarımız” dedi.

Cumhur ittifakını anlatan Yıldız, “15 Temmuz gecesi Pensilvanya’da yaşayan kardinal, ülkemizi işgal etmek istedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) için bütün ekonomik sebepler bütün siyasal hasım ve söylenen sözler bir kenarda kaldı. Artık orada söz konusu olan sadece vatandı. Biz cumhur ittifakını bu şartlarda kurduk. Bizim ittifakımız ülkenin birliği, devletin tekliği üzerine kurulmuş hiçbir çıkar gözetmeyen ittifaktır. Bu ittifak tamamen milli ve ahlaki bir duruş olduğu gibi iç ve dış düşmanlara karşı hain emellere karşı bir arada olmanın adıdır. Bunun adı cumhur ittifakıdır” dedi.

Son Toplantı Hendek’te

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın ardından konuşma yapan MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, “ 16 İlçemizin içerisinde bulunduğu bazen 2 ilçemizi bir araya getirerek bu tarz toplantılarda bir araya gelerek karşılıklı çok güzel değerlendirmelerde bulunduğumuzu düşünüyorum.  Şehrimizin, İlçelerimizin ileri gelenleri tüm STK’lar ve Belediye Başkanlarımız Belediye Meclis üyelerimiz bu toplantılara iştirak ettiler. Varsa soracakları merak ettikleri şikayet ettikleri bir husus varsa bunlarında hepsini not etmeye istişare etmeye gayret ettik. Türkiye’de ve dünyada siyaset maalesef çok farklı mecralarda yürüyor. Sosyal medyanın burada çok büyük etkisi var. Doğru bilgi nedir sağlamasını yapmadan bir anda karşınıza çıkan bir haberi doğru bir habermiş gibi değerlendirip onun üzerinden kanaat sahibi olabiliyorsunuz. Tabi vatandaşımızın burada herhangi bir kusuru yoktur. Her bilgiyi artık teyit etmek gerekir. Çünkü Türk milleti yalan bombardımanı ile yönlendirilmek isteniyor” dedi

 Bülbül Muhalefeti Eleştirdi: Milletimiz Kanmasın

Ana muhalefete yüklenen MHP Grup Başkanvekili Bülbül, “Devletimizin tüm kurumlarından bunların yalanlarına cevap verilmesine rağmen milletimizi kandırma cüretinde bulunan bir CHP var. HDP ile birlikteliğini tüm Türkiye biliyor. Ortada bir yalan var, riyakarlık var. Sizlerin yanında kim varsa bilelim. Bu milletin tarihine geçmişine sövülürken mecliste Cumhur İttifakı dışında kimsenin sesi çıkmıyor. Burası işgal altında bir başkentin meclisi değil. Bunların çözümü için kapımız her zaman açık. Burası Hendek her daim yanınızdayız. Sıkıntılarınızın çözümü için elimizden geleni yapmaya hazırız. Şahsi meselelerinizi buna katmayın. Bu memleket meselesini bir kenara atmayın. Cumhur ittifakının gitmesini isteyenlere fırsat vermeyin. Düşman kenetlenmiş karşımızda duruyor. Bunun hesabını ahirette veremeyiz ”dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar merak ettikleri soruları heyete yöneltti.  Konuşmaların ardından program sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184