MHP Hendek’te İstişare Toplantıları Başladı

Dünyada ve Ülkemizde yaşanan pandemi süreci nedeni ile siyasi faaliyetlerine kısıtlı devam eden MHP Hendek İlçe Teşkilatı uzun zamandır Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı teşkilat içi toplantılarına yeniden başladı.

MHP Hendek’te İstişare Toplantıları Başladı

MHP Hendek İlçe Teşkilatında yapılan istişare toplantısında Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimi ile bir araya geldi.

Haziranın ayında Teşkilat içi toplantı yapan Milliyetçi Hareket Partisi Hendek İlçe teşkilatı daha sonra Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun katılımı ile istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirilen istişare toplantısında Belediye Hizmetleri, projeleri bilgilendirme ve istişare toplantısında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Yerel medya ve sosyal medya kanallarında çıkan asılsız ve eksik bilgi ile yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Teşkilat yöneticilerine Alparslan Türkeş parkı, Zeki Cömert parkı, Toplu konut, Süleyman Seba spor kompleksi, Fen Lisesi, Çarşı merkezi ve Yenimahalle’de yapılan Yağmur suyu altyapı çalışması ve diğer belediye hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra istişare toplantısını gerçekleştirdiklerini dile getiren MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı “ İstişare Bizim Teşkilatımızın özünde, kültüründe var. Yaşadığımız süreç nedeniyle ara verdiğimiz istişare kültürümüzü yeniden kazanacağız. Ve istişare halkamızı daha da genişleteceğiz ve bu toplantılara MHP TBMM Grup başkanvekili Sn. Muhammed Levent Bülbül beyi, İl Başkanımız Sn. Ahmet Ziya Akar beyi davet ederek birbirimizi dinleyeceğiz, birbirimizle dertleşeceğiz ve bu dualı hareketi bir adım daha ileriye götürmek için fikir alışverişinde bulunacağız” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184