MHP HENDEK’TEN SEÇİM TOPLANTISI

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında toplantı gerçekleştirdi.

MHP HENDEK’TEN SEÇİM TOPLANTISI


MHP İlçe Teşkilat Binasında ,İlçe Başkanı Atilla Tezgel Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında yapılan çalışmalar değerlendirilirken fikir alışverişi yapıldı.

MHP Hendek İlçe teşkilatında yapılan toplantıda konuşan ilçe başkanı Atilla Tezgel herkesin sandığa gidip oyunu kullanmasını istedi.

Tezgel yaptığı konuşmada: “Demokrasinin en önemli özelliği olan oy kullanma konusunda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde katılımın en yüksek seviyede olması temsilin en geniş kapsamlı olması demektir, bu vesileyle her Türk vatandaşının mutlaka sandığa gidip oyunu kullanması gerekiyor. 12.Cumhurbaşkanlığı seçiminin Yüce Türk milletine, Türk devletine ve Türk yurduna hayırlara vesile olmasını cenabı ALLAH’tan niyaz ediyorum” dedi.

MHP Hendek Eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’da seçimin önemine değinerek vatandaşların hafta sonu yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hassasiyetle görevlerini yerine getirmeleri gerektiğini söyleyerek sandığa gitmeleri gerektiğini söyledi.

Toplantı sonrası  Tezgel ve Belediye Meclis Üyeleri , Hendek İlçe Teşkilatının misafiri olan MHP İl Sekreteri Dursun Yelken ve MHP Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Keleş ile birlikte yeni işyeri açarak hizmete sunan Hubb Cafe sahibi İsmet Kayıhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak sohbet ettiler.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184