MHP İl Binasına Hendek Ziyareti

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve KAÇEP Komisyonu ile birlikte MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar’a yeni il binasında hayırlı olsun ziyareti yaptı.

MHP İl Binasına Hendek Ziyareti

Yeni Bina Çok Beğenildi

Çalışma odası, toplantı odası, il başkanı odası, dinlenme ve okuma alanlarıyla özel olarak tasarlanan yeni il binası nedeniyle gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretinde şehir ve ülke siyasetine dair görüşmelerde yapılarak 2023 seçimleri ele alındı. Yönetim Kurulu ile birlikte Hendek heyetini karşılayan Akar’ın misafirperverliği nedeniyle teşekkür eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kısa bir konuşma yaptı.

Belediye Başkanı Babaoğlu

 Babaoğlu, “Hareketin merkezinin böylesine güzel olması bizleri gururlandırdı, mutlu etti. Teşkilatımıza çok yakıştı. Allah bize bu çatı altında daha güzel ve hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Burada İl Başkanımıza, yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Seçim sürecine girdiğimiz bu günlerde, “Benim aklım hep Türkiye’dir” diyen liderimizin emrinde durmadan yorulmadan Cumhur İttifakı için çalışıp aziz milletimizi yeni hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.

Hendek İlçe Başkanı Namlı

Daha sonra konuşan MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı ise, “Milliyetçi Ülkücü Hareketin Hendek kadrolarıyla bir bütün olarak İl Başkanımızı ziyaret ettik. Ziyaretimizin asıl amacı yeni il teşkilat binamız nedeniyle hayırlı olsun temennisinde bulunmaktır. Milliyetçi Ülkücü hareketin böyle güzel mekanlarda hizmet vermesi bizleri mutlu ediyor. İnşallah bir gün kendi mülkümüzde de hizmet vermek nasip olur” derken Hendek’te yapılan çalışmaları aktarıp, 2023 genel seçimleri için net mesajlar verip sıkı çalışma başlattıklarını söyledi.

Sakarya İl Başkanı Akar

Son olarak konuşan MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar ise, “Sizleri burada ağırlamaktan, böyle görmekten çok mutluyum. Kadrolarımız yüz akımızdır diyoruz hep. Sürekli istişare halindeyiz, şehrimiz için gayretle azimle çalışıyoruz. Hendek’te bizim için çok özel bir yere sahip. Hendek’imizin, Taraklımızın, teşkilatımızın çalışmalarından memnunuz ve şahidiz. Bizim Cumhur İttifakının tüm belediyeleri olarak Sakarya’mız için çalışıyoruz. Seçimlerde de çok sıkı çalışıp, gereğini yapacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184