MHP İL KONGRESİNDE BÜLBÜL GÜVEN TAZELEDİ

MHP İl Kongresi Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın da katılımıyla gerçekleşti. 11.nci Olağan Kongre’si yapıldığı Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti.Hendek teşkilatının tam kadro ve yoğun katılım gösterdiği Kongrede MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendek teşkilatı İl Başkanı M.Levent Bülbül’ü yalnız bırakmayarak hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

MHP İL KONGRESİNDE BÜLBÜL GÜVEN TAZELEDİ


Açılış konuşmasını MHP il Başkanı Levent Bülbül yaptı. Türkiye zor bir süreç içersine girdiğini ifade eden Bülbül, haziran ayında yapılacak olan genel seçim hem Türkiye’nin hem de Sakarya’nın kaderini değişeceği bir gün olduğunu altına çizdi. Bülbül, “Türkiye için çok önemli bir süreç olan Genel Seçimlerinde birlik ve beraberlik içinde olmak zorundayız. Allah aşkına hesabımızı kitabımızı, birbirimize alıp veremediğimiz hususlarımızı bir kenara bırakın” dedi.

SEÇİMDEN SONRA HELALLEŞİRİZ

Bülbül “Hazirandan sonra helalleşiriz, Hazirandan sonra hesaplaşırız. Hiçbir Milliyetçi hiçbir Ülkücü birbiriyle helalleşemez diyemeyiz. Eğer ülkücüyse, eğer samimiyetle davasına inanıyorsa elbette birbiriyle helalleşir. Şayet helalleşemeyecek durumdaysa o zaman bu davaya olan inancımızı kontrol etme zorundayız. Ben şahsen bu duygu ve düşünce içersinde olan kimseyle helalleşmek istemiyorum. Benim hedefim büyük, mücadelem büyük. Ben ülkücü hareketi iktidar yapmak zorundayım” dedi.

İKİ PARTİ ARASINDA

MHP Sakarya Milletvekili Prof. Dr Münir Kutluata ise, Haziran 2015 seçimlerinde Türkiye Milli bir iktidar’a kavuşamazsa ise, Türkiye bir çatışmanın tam ortasında kalacağını söyledi.

 SAKARYA DİKKATLİ OLMALI

Kongre’nin son konuşmasını ise MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural yaptı. Türkiye’nin kalbi Sakarya’da olduğunu altına çizen Vural şunları kaydetti. “Evet, Sakarya’da Türkiye’nin kalbi var. Sakarya’da Türk Milleti var. Sakarya’yı anladığımız zaman Türk milletin nasıl olduğunu anlarsınız. Bugün burada milletimizin içine sokulmak istenilen fitnelere karşı değerli Sakarya halkım çok daha dikkat etmeli. Değerli kardeşlerim bugün yaptığımız kongre 12 yıldır Türkiye’yi idare eden Adalet Kalkınma Partisi’nin Türkiye’ye getirdiği bu noktayı çok iyi idrak etmek zorundayız” dedi.

HEDEFTEKİ İSİM ÜSTÜN

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstünün “Kendimi Öcalan’ın yerine koyuyorum” açıklamasını da değinen Vural, Üstün’ü eleştirdi. Vural, “ TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün bir terörist başının yerine koyar mı? Bu Sakaryalılara hakaret değilmidir? Onun yerine koyduğunuz zaman, peki dedeleri öldüren kim? Sakaryalın eli kanlı değil, vekilin niye gözü kan da olsun. 40 bin kişinin katletme emri vermiş terörist başının açıkçası yerine koyabilen ve İnsan Hakları Komisyonu Başkanı olduğunu söyleyenlerle nereye gideceğiz. Milli değerlerimiz olduğu kadar manevi değerleri de Sakarya’da sahip çıkmasını bilir. Ama bu zihniyete oy veren vekâlet veren değerli kardeşlerim siz vekâletinizi terörist başına mı? verdiniz. Hayır. Asıl utanması gereken bu vekâleti terörist başı için kullananlardır” dedi.


Kongreye mevcut başkan M.Levent Bülbül, tek aday olarak katıldı. İl Başkanı Bülbül’ün yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu: Ahmet Kazıcıoğlu, Hüsamettin Atasever, Hakan Alkan, Ömür Açba, Ahmet Boyun, Kerim Ergezen, Niyazi Korkusuz, Suat Yılmazer, Yunus Salman, Ümit Dikbayır, Engin Kaba, Selahattin Yıldırım, Mülayim Gürkan Darol, Ahmet Ziya Akar, Muhammed Varol, Recep Ali Küçük, Adnan Keskin, Fikret Paçacı, F.Mine Bülbül Keskin, Banu Garlı, Hacer Özdemir, Oğuz Aklaş, İlhan Ayyıldız, Kemal Tank, Oktay Özhan, Mehmet Ergin Salman, Mustafa Kanarya, Aydın Bostancı, Türker Ergül, Vedat Balcıoğlu, Abdul Fatih Kır, Fatih Dalkan, Ali Osman Pırıldar, Cavit Uzun, Fatih Özkür, Bülent Hoşsöz, Nihat Bakır, Rafet Bayram, Hasan Sağlam, Halil Hakan Oturak, Ramazan Hafızlar, Bahadır Çallı, Hülya Gedikoğlu, Yıldıray Yılmaz, Kürşat Altınküpe, Nurcan Serdaroğlu, Paşa Demirci, İlker Batmaz

Güncelleme Tarihi: 19 Ocak 2015, 12:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184