MHP İlçe Başkanı Babaoğlu Baycan’ı Kutladı

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Kısa film festivali yarışmasında “Dağların Hikâyesi” konulu kısa film ile İkinci olan Yönetmen Taner Baycan ile bir araya gelerek Hendek’e yaşattığı gururdan dolayı teşekkürlerini iletti.

MHP İlçe Başkanı Babaoğlu Baycan’ı Kutladı


İstanbul Yunus Emre Kültür merkezinde düzenlenen 16. Uluslararası Çevre Kısa Film festivalinde sanatçı Engin Çağlar’ın elinden ödülünü alan “Dağların Hikâyesi” konulu kısa film Yönetmeni Taner Baycan’ı ayağının tozu ile ilçeye dönüşte bir araya gelen MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ilçeye böyle güzel bir gurur yaşattığını dile getirerek kendisine teşekkürlerini iletti ve hediye takdiminde bulundu.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “Hendek’imizin tanınmış ve sevilen ailelerinden Baycan’ların değerli evlatları içimizden birisi Hendek’imizin değeri 16. Uluslararası Çevre Kısa film festivali yarışmasında ikinci olan “DAĞLARIN HİKÂYESİ “ filmin Yönetmenliğini yapan Taner Baycan kardeşimize bizlere yaşatmış olduğu bu gururdan ötürü teşekkür ediyor bu alanda kazanmış olduğu başarıdan dolayı da takdirlerimizi sunuyoruz. Allah(cc) yolunu açık etsin” ifadelerine yer verdi.

Uluslararası kısa film festivalinde ikinci olan Taner Baycan, Babaoğlu’na ziyaret ve dileklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184