MHP İlçe Başkanı Babaoğlu Dur Durak Bilmiyor

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu 24 Haziran seçimleri kapsamında dur durak bilmeden seçim çalışmalarını sürdürüyor.

MHP İlçe Başkanı Babaoğlu Dur Durak Bilmiyor


Hendek’te MHP Sakarya Milletvekili Adayları ile seçim çalışmalarını yürüten MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Adayların programları dışında da seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhur ittifakına destek istiyor.

İftar programları, taziye ziyaretlerini aksatmadan yapan Babaoğlu, bu ziyaretlerin dışında yoğun çalışma temposu ile birlikte esnafları ziyaret ederek Vatandaşlar ile bir araya geliyor ve 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak Cumhurbaşkanı ve MHP için destek istiyor.

Babaoğlu zaman zaman çocuklarla da sohbet etmeyi ihmal etmiyor.

Ziyaretlerde Esnaf ve Vatandaşların Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekili seçiminde ise MHP tercihi öne çıkıyor.

MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde Cumhur İttifakının en iyi şekilde anlatılması, Sakarya’mızda güçlü bir destek alması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Cumhur ittifakı Türkiye düşmanlarına karşı, milli ve ahlaki bir duruşun adıdır. Cumhurbaşkanımıza ve MHP’ye destek bekliyoruz. MHP’nin izlediği yol toplumumuzun çoğu kesiminde büyük destek ve takdir görüyor. Çalışmalarımız dur durak bilmeden devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Esnaflar ve Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdikleri MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’na ziyaret ve sohbetinden dolayı teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184