MHP Kadın Kolları Başkanları Hendek’te Buluştu

MHP İlçe Kadın Kolları Başkanları Hendek’te çeşitli ziyaretlerde bulundu.

MHP Kadın Kolları Başkanları Hendek’te Buluştu

MHP Erenler Kadın Kolları Başkanı Bedriye Tamer, Kaynarca Kadın Kolları Başkanı Nurcan Akkurt ve Pamukova Kadın Kolları Başkanı Şengül Görenli Dikici Hendek Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz’ün konuğu oldular.

MHP İlçe Kadın Kolları Başkanları MHP Hendek İlçe teşkilatında bir süre sohbet emlerinin ardından Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu “Milliyetçi Hareket Partisinin Erenler, Kaynarca, Pamukova ve Hendek Kadın Kolları başkanlarımızı makamımızda ağırladık. Nazik ziyaretleri nedeniyle kendilerine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz Hendek’te ağırladığı Erenler, Kaynarca ve Pamukova Kadın Kolları Başkanları ile birlikte Belediye Başkan Yardımcılarını da makamında ziyaret ederek kısa süre sohbet ettiler.

MHP İlçe Kadın Kolları Başkanları ile yemekte sohbet eden MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz ziyaretlerinden dolayı Başkanlara teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184