MHP LİDERİ BAHÇELİ SAKARYA’DA COŞKU İLE KARŞILANDI

Partisinin il teşkilatının düzenlediği iftara katılmak için Sakarya’ya gelen MHP lideri Devlet Bahçeli, partililer tarafından Arifiye gişelerinde karşılandı.

MHP LİDERİ BAHÇELİ SAKARYA’DA COŞKU  İLE KARŞILANDI


Partililer tarafından karşılanan Bahçeli, oluşturulan konvoy eşliğinde iftarın yapılacağı Serdivan Kazımpaşa yolu üzerinde bulunan Hanedan tesislerine geçti.

MHP Sakarya il teşkilatının Hanedan tesislerinde verdiği iftara MHP Genel Başkan Yardımcıları, Milletvekilleri, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül, İl Yönetimi, MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serdar Gül, Yönetimi, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Eski İl, İlçe Başkanları ve çok sayıda ülkücüler katıldı.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Hanedan tesislerinde ülkücü gençlerin Devlet Bahçeli adının yazılı olduğu tişörtlerle karşıladı.

Salona giren MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi  iftara katılan ülkücüler Türkmenbeyi sloganları ile karşıladı.

İftar sonrası MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül kısa bir açılış konuşması yaparak iftara katılan herkese teşekkür etti.

Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'da Bahçeli'yle birlikte Sakarya Teşkilatının verdiği iftara katıldı.

İftardan sonrası yaptığı konuşmasında Türkiye’nin yasta olduğunu ifade eden Bahçeli, “Türk milleti ve Türkiye yastadır. Milli heyecanlar hasta bir iktidarın elinde tükenmektedir. Bu yıl ki Ramazan ayını karartmak, anlam ve ruhuna kara çalmak için günahkârlar mevzi almış, insan canından geçinen caniler sipere yatmıştır. Terörizmin dini, milliyeti, şerefi ve herhangi bir değeri olmadığı için Ramazan’da da durmamış, bu kutsal ayda da duraklamamıştır. Üzülerek belirtmek isterim ki, Türkiye kan revan içindedir. Ve genişleyen terör girdabı her gün biraz daha ülkemizi içine çekmektedir. Bu canilerde Allah korkusu yoktur. Allah inancından ise eser yoktur. Türkiye tüm terör örgütlerinin operasyon sahasına dönmüştür. Toplumsal huzur felç haldedir. İyimser beklentiler vurgun yemiş gibidir. Ve insanımız bezgin, kaygılı ve gelecekten ümitsizdir. İstikrar masallarının boyası hepten dökülmüş, yalancıların gerçek yüzü deşifre olmuş, foyası ortaya çıkmıştır” dedi.

Atatürk Havalimanında yapılan saldırının insanlık suçu olduğunu belirten Bahçeli “Dün akşam İstanbul’da son yılların en ağır facialarından birisi yaşanmıştır. Yer, zaman ve hedef itibariyle düşündüğümüzde, terörizmin Türkiye’ye çok ağır darbe vurmayı planladığı güçlü bir ihtimaldir. Elinde silah, belinde bomba bulunan teröristler Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ni kan gölüne çevirmişlerdir. Dikkat ediniz, ülkemizin dış dünyaya açılan penceresi kırılmak, uluslararası seyahatlerin giriş-çıkış kapısı örtülmek istenmiştir. İstanbul’da yapılan terör saldırısı insanlık suçudur. Aynı şekilde hiçbir vicdan sahibinin onay vermeyeceği bir katliam türüdür. Karşımızda hepimizi kahreden, yüreklerimizi kavuran devasa kayıp ve yıkım tablosu vardır. Terörü lanetliyorum. Katillerin, kol kanat geren destekçilerinin tez elden belalarını bulmalarını niyaz ediyorum” diye konuştu.

İftar programı sonrası MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli İl teşkilatı, İlçe teşkilatları ve partililer ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Sakarya’dan ayrılan Bahçeli ve beraberindekiler Hendek TEM Otoyolunda bulunan Parkshop Outlet Alışveriş merkezinde sahur yemeği yedi.

Sahur programı bitiminde hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Hendek’ten ayrıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 09:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184