MHP MECLİS ÜYELERİNDEN SAKAL’A CEVAP

MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Vural Tutkun’a karşı Hendek’te yayın yapan bir haber sitesinde yapılan kınamaya MHP Belediye Meclis Üyeleri adına basın sözcüsü Yaşar Aygüneş tarafından cevap verildi.

MHP MECLİS ÜYELERİNDEN SAKAL’A CEVAP


MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi ve MHP Basın Sözcüsü Yaşar Aygüneş yaptığı açıklamada, Sayın Şenay Sakal önce yapılan açıklamayı doğru tahlil etsin. Yâda akıl hocalarını değiştirsin.

Zira Vural kardeşimizin yaptığı paylaşım kendi beyanatı olmayıp, MHP Genel merkez adına paylaşım yapan bir sitenin fotoğraf üstü paylaşım yazısıdır. Velev ki; Vural kardeşimiz bu yazıyı kendi duygu ve düşünceleri gibi paylaşmış olsa bile, bunu eleştirmek, yargılamak ve hesap sormak Şenay Sakal’ın haddine değildir.

Zira muhatabı Şenay Sakal değildir.  Ayrıca o fotoğrafta görülen 40 bin şehidimizin sorumluların başında olan Barzani itine kardeş mi diyecektik. Bizler Türk milliyetçileri olarak bu vatana kast etmiş, bu vatan evladının canına kast etmiş kimseye dün olduğu gibi bugün ve yarında kardeş demiyoruz, demeyeceğiz.

Var oluş gayesi Türk dünyasının birliği ve Turan olan bir hareketi Dış siyasetten bilgisiz görmek, komik ve fütursuzcadır. Yoksa Şenay Bey dış siyasetteki kastınız, yaklaşık 3 yıl önce gerçekleştirdiğiniz PKK’nın hamisi olan Osman Baydemir’e Ali Başkanın yaptığı nezaket ziyareti ve çiçek takdim etmesimidir.

Zira Diyarbakır Hendeğin dışındadır. Keşke bu duyarlılığınızı o günde gösterip Ali Başkanın o ziyaretini eleştirebilseydiniz. Zira Osman Baydemir PKK’nın sağlık bakanı gibi hareket edip, yaralı tüm PKK militanlarını Türkiye Cumhuriyetinin imkânları ile tedavi ettirmiştir.

Vural kardeşimizin söylemi olmayan ve MHP Genel merkezi tarafından paylaşılan yazı, kardeş olarak görmediği Barzani iti ve Şivan Perver’dir. Tabi ki yarası olan gocunur misali Türk’e kardeş olma niyetinde olmayan herkes içinde geçerlidir.


Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2014, 19:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
adı yok
adı yok - 10 yıl Önce

devrımcı halk kurtulus partısı pkk ayrılanların kurdugu partıdır ...ne tesadufkı onlarda mhp ıle beraber ekmelettın ıhsanoglu nu desteklıyorlar kım kımle kardes daha net

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184