MHP MECLİS ÜYESİ AYGÜNEŞ’TEN BAL’A CEVAP

CHP Milletvekili Adayı Ayhan Bal’ın MHP Meclis Üyelerine yönelik açıklamalarına MHP Meclis Üyeleri adına basın sözcüsü Yaşar Aygüneş cevap verdi.

MHP MECLİS ÜYESİ AYGÜNEŞ’TEN BAL’A CEVAP


Hendek’te faaliyet gösteren bir İnternet ve yazılı basında çıkan CHP Milletvekili Adayı Ayhan Bal’ın MHP Meclis Üyelerine yönelik asılsız ve alakasız açıklamalarına MHP Meclis Üyeleri adına basın sözcüsü Yaşar Aygüneş cevap verdi.

Aygüneş yaptığı açıklamada;

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkanlığını kazandı da bizim haberimiz mi yok. Veya 30 Mart yerel seçimlerinde CHP Hendek İlçe Teşkilatı aday çıkartmayıp MHP adayını mı destekledi de bizim mi haberimiz yok. Kapı kapı gezerek adayımız ve meclis üyelerimizi kötüledikleri, hatta seçime iki gün kala bu ifadelerini bildiri dağıtmak suretiyle dağıttıklarını Hendek halkı unutmamıştır. Evet CHP’ye oy veren seçmen duyarlı ve bilinçli bir şekilde parti gözetmeksizin MHP adayına destek vermiştir. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.

MHP Meclis üyeleri olarak göreve geldiğimiz günden buyana sadece MHP’nin değil tüm Hendek halkının meclis üyeleri olmaya özen gösterdik ve gösteriyoruz. Kimden gelirse gelsin, her konuyu meclise taşıyıp gündeme aldırıyoruz. Gerek görülen konularda eleştiri, gerek görülen konularda ise mahkeme ve savcılık makamına müracaatlarda bulunuyoruz.

Sizlerde takdir edersiniz ki bizler Mecliste 9 kişiyiz. Mecliste bir kararın çıkmasına yada çıkmamasına etkimiz yok denecek kadar azdır. İktidar partisi çoğunluktadır. Aslında sayın Ayhan Bal herhalde hedefi şaşırmış Belediye Başkanı ve AKP Meclis üyeleri için açıklama yapması gerekirken bizleri hedef almıştır. Buda bizleri sayın Ayhan Bal’ın kimlere hizmet etmeye çalıştığı ile ilgili bir çok soru işareti oluşturmuştur.

İki yıldan buyana faaliyet gösteren Belediye Meclisinin yapmış olduğu toplantıya Ayhan Bal, bir kez CHP İlçe yöneticileri de iki kez katılmışlardır. Bu yanlış bilgilere sahip olmaları yada birileri tarafından yanlış bilgilendirilmeleri de normal kabul edilebilir. Eğer mecliste alınan kararlar ile ilgili bilgi istemeleri halinde kendilerine detaylı bilgi vermek bizi mutlu edecektir. Kendisinin eleştiri konusu yaptığı tüm sorunlar ve çok daha fazlasını gündeme getirdiğimiz gibi takipçisi de oluyoruz.

Bunu istediği takdirde Meclis Tutanaklarından görebilir. İki yıldırMHP Meclis Üyeleri olarak Toplantılarda neleri gündeme getirdiğimizi, nelere EVET Nelere HAYIR dediğimiz tutanaklardan ulaşarak bilgi sahibi olabilir. Tutanaklara ulaşamadığı takdirde bizler kendisine yardımcı oluruz.

Sayın Bal şunu açıkça bilmeniz gerekir ki bizleri kutsal oyları ile meclise gönderen Partili partisiz tüm Hendek’li hemşerilerimizin gözü ve kulağı olmaya devam edeceğiz. Hendek’in menfaatine olan her şeye EVET, aleyhine olan her şeye de HAYIR demeye devam edeceğiz.

Sırf siz mutlu olasınız diye şovenist politikalar üretmedik, üretmeyeceğiz. Bizler hesabımızı önce Allah’a sonra da Hendek halkına veririz. Fakat kulaktan duyarak dile getirdiğiniz bu sorunları yapacak merciinde iktidar olduğunu bilmeniz gerekirdi. Siz bu sitemlerinizi bize değil de iktidara yapmalıydınız.

Bu talihsiz açıklamaları size yaptıran siyaset çakallarının MHP’ye nifak sokmasına müsaade etmeyeceğimizi de sizin iyi bilmenizi isteriz.

Kamuoyuna saygılarımızı sunarız ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2016, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184