MHP Milletin Gönlünde

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, “Milliyetçi Hareket Partisi ağır bedeller ödemiş, haklılığı hep sonradan anlaşılmıştır ama çok şükür bugün milletimizin gönlündedir” dedi

MHP Milletin Gönlünde

MHP’li Bülbül, yalanla, çarpıtmayla ve özellikle sosyal medyada yapılan algı operasyonlarıyla sokağın nabzının tamamen zıt olduğuna dikkat çekti. Seçim çalışmaları kapsamında Sakarya’da ilçe ziyaretlerini sürdüren Bülbül, “Sokak farklı, görüyoruz ki; Milletimiz her şeyin farkında. Ziyaretlerimizde dua alıyoruz, büyük destek görüyoruz. Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakına vce Milliyetçi Hareket Partisi’ne teveccüh büyük.

Allah milletimizden razı olsun. 6’lı masa ise sahada yok, sokakta gezemiyorlar. Allah, siyaseten hiçbir partiyi bu duruma düşürmesin. HDP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu açıklaması ile masanın gizli ortağı da deşifre oldu. Şimdi kime neyi anlatacaklar, nasıl saklayacaklar. Yazık çok yazık” ifadelerini kullandı.

Partisinin sandık görevlileri ve müşahitlerine yönelik programda konuşan Bülbül, “Bir masaya oturmuşlar, 13 sefer bir araya geldiler. Bu memleketin bu milletin hangi derdi konuşuldu Allah aşkına. Nihayetinde masa dağıldı, millete dair bir meseleden mi dağıldı?  Ne oldu, masa kendi menfaat çatışmasından dolayı dağıldı. Sonunda ne gördük, herkes Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı, bakanlık derdinde. Yüzde 0.5 oyu var, bir Cumhurbaşkanı yardımcılığı, bir bakanlık, oh ne güzel. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini konuştuğumuz referandumda bunlar diyorlardı ki; Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı olarak oraya 10 tane keyfi biçimde Cumhurbaşkanı yardımcısı atarsa ne yapacağız, bunun sayısını niye sınırlamadınız diyorlardı.

Bizde dedik ki, Türk devlet geleneği derindir, bu devlet geleneği gereğince öyle bir şey olmaz, Sayın Cumhurbaşkanı da zaten öyle bir şey yapmaz, bu işin doğasına ters diyorduk ama bunu söyleyenler kalktılar 7 tane Cumhurbaşkanı yardımcısını göreve getireceklerini bugünden açıkladılar. Yazıklar olsun ya. Direksiyonu tutacak adama hiçbir şekilde güvenmediğiniz ortada. Direksiyonu tutan adama bir kişi karışsa sapıtır, bunlar 7 kişiyi oturtmaya kalkıyor şoför koltuğuna. Kılıçdaroğlu ile kazanamayız diyen kendileri, oturdukları masaya kumar masası diyen yine kendileri. Bir yandan Babacan çıkmış, halamı ikna edemedim diyor. Yahu siz bu milleti ikna edebileceğinizi mi sanıyorsunuz.

Diğer yandan çıkmış Davutoğlu diyor ki, bizim dediğimizin dışında bir şey olursa, hesabını vermek zorunda olurlar. Peki, biz ne yaptık, biz Cumhur İttifakı olarak seçildik de Sayın Cumhurbaşkanı’nın yanına acaba yanlış, farklı bir şey yapar mı diye, buna nasıl tedbir alırız diye bir gün düşündük mü, hayır. Niye, çünkü biz bir birimize güveniyoruz. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Bizim derdimiz memleketimize, milletimize hizmet etmek. Birini kelepçe altına almak, zincir altına almak, siyasetini kilitlemek falan değil. Biz, Sayın Cumhurbaşkanı’nın siyaset alanını genişletmek, Türkiye’ye hizmet etmesi için olabildiğince siyasi destek olmaya gayret ettik. Bunu siyasette her baba yiğit yapamaz. Bu, Milliyetçi Hareket Partisi’nin farkıdır. Allah’a şükürler olsun ki, böyle bir siyasi partinin içerisinde mücadele ediyoruz. Bazıları bunu siyasi enayilik olarak görebilirler ama enayi olmadığımızı biz bugün sokağa çıktığımız zaman görüyoruz. Millet diyor ki; Size helal olsun, Allah sizden razı olsun diyor. Bakın, bu dualar önemlidir. Sandığa yansır yansımaz, canı sağ olsun herkesin ama bu takdire şayan olmak, mazhar olmak bizim için büyük bir bahtiyarlık. Önemli olan da milletin gönlünde olmaktır. Milliyetçi Hareket Partisi, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışının yaşayan ve ete kemiğe bürünmüş halidir. Bizim siyasetimiz çok maliyetlidir. Biz bir açıklama yaparız, bir karar veririz, bir duruş gösteririz, tepkiler ayyuka çıkar ama sonradan anlaşılır Milliyetçi Hareket Partisi’nin ne yaptığı ama olan olmuştur ve belki bir takım siyasi desteklerden mahrum kalırız. Her parti iktidar olmak, oyunu yükseltmek ister, belki bunda zarar ederiz ama sonucuna bakarız ki, millet kazanmış” dedi.

Bülbül sözlerine şöyle devam etti:

7 Haziran 2015 seçimleri sonrasında HDP ile beraber hükümet kuralım, başına da Devlet Bahçeli geçsin diye teklifler yapılınca Kılıçdaroğlu tarafından, onu elinin tersiyle itmek, HDP ile hiçbir işin içerisinde olmayız, böyle bir teklifi de hadsizlik ve terbiyesizlik olarak kabul ederiz diyebilecek başka bir partinin de olmadığını bizler biliyoruz.

 Allah, Genel Başkanımızdan razı olsun. O dönemde 80 milletvekiliyle bize teklif edilenlerin alayını elimizin tersiyle ittik sonra o kara propaganda sürecinde onun bedelini 1 Kasım 2015 seçiminde 80 milletvekilinden 40 milletvekiline düşerek ödedik. Sonrasında da başımızda sıkıntılar bitmedi ama biz yaptığımız işin doğru olduğunu bildik. Buna hiçbir parti dayanamaz, yerle bir olur gider ama biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak neyi ne için yaptığımızı bildiğimiz için ayaktayız.

 Cenab-ı Allah hayırlısını nasip etsin, milletimiz bir gün bizi anlar dedik. Akabinde 15 Temmuz gerçekleştiğinde herkes dedi ki, Allah Allah bu Devlet Bahçeli ne adammış ya dediler. O 2015’te eğer, 7 Haziran’da fetöcülerin, pkklıların alayının üşüştüğü bir dönemde eğer MHP buraya teşne olsaydı, ufak bir destek verseydi memleket elden gitmişti dediler. Dediler mi, dediler. Bizimde bir derdimiz var, biz bunları hep yapıyoruz da, hep bu sonradan anlaşılmak, sonradan hak teslimi de keyifli oluyor ama bize yaramıyor, o arada biz darbeyi yemiş oluyoruz. Allah rızası için bu parti bir şey dediği zaman, bir tavır koyduğu zaman buna gününde bir destek verelim. Biz, Türkiye’nin geleceğine inanıyoruz ve ümitliyiz. Cumhurbaşkanımızın ilk turda seçileceğine, Cumhur İttifakı’nın ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin de seçimlerden çok güçlü bir şekilde çıkacağına inanıyor, bu noktada milletimizin ferasetine güveniyoruz.

MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Bülbül, seçim çalışmalarına Kaynarca, Karasu, Ferizli, Söğütlü, Arifiye ve Sapanca ilçelerinde devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184