MHP ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu seçim sonrası ziyaretlerini sürdürüyor.

MHP ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR


MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel, MHP Hendek Belediye Başkan Adayı olan Turgut Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Esnaf Odası,Ziraat Odası,Kaymakamlık,İlçe Seçim Kurulu,Adliye,İlçe Tarım Kredi Kooperatifi ve daire amirlerini tek tek ziyaret ederek teşekkür etti.Bir yandan daire amirleri ve STK’ları ziyaret eden Babaoğlu ,diğer yandan esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor.

Babaoğlu ve beraberindekiler Esnaf Odası Başkanı M.Yaşar Demirel ,Berberler Odası Başkanı Vahdet Çilek , Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca,Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran’ı  ziyaret ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyarette Oda Başkanları Babaoğlu,Tezgel ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarına teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ziyaretlerine ,Kaymakamlık,İlçe Milli Eğitim,İlçe Seçim Kurulu,Adliye ve tüm daire amirlerini gezerek sürdüren Babaoğlu ve beraberindekiler teşekkür ettiler.

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı olan ve halkın gönlünde taht kuran Babaoğlu “ MHP olarak vatandaşlarımızın bize karşı teveccühünden memnunuz,bunun bir yarış olduğunun bilincinde hareket ediyoruz.Hiç kimseye dargınlığımız kırgınlığımız yoktur.Hendek halkı tercihini yapmış ve Belediye Başkanını seçmiştir hepimize hayırlı uğurlu olsun.Seçim öncesi destek istemeye gittiğimiz her yere teşekkür ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.Yapmış olduğumuz ziyaretin amacıda budur.Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

HENDEK İLÇE TEŞKİLATI



Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184