MHP’de Heyecan Büyük

Seçim sürecinde MHP’ye gösterilen ilginin, sandığa yansıması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da ilk turda kazanması halinde, Sakarya’da büyük bir zafer yaşanacak

MHP’de Heyecan Büyük

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sakarya teşkilatları ile Milletvekili adayları yoğun geçen seçim sürecini, bugün saat 18.00’da başlayacak seçim yasaklarıyla noktalayacak.

Bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a, bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne” sloganıyla, adeta Sakarya’yı karış karış gezen MHP’nin 8 milletvekili adayı, bu süreçte vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Özellikle TBMM’deki 5 yıllık başarılı performansı nedeniyle adından övgüyle bahsedilen MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül’ün seçim sürecinde yaptığı tüm ziyaretler heyecana ve coşkuya sahne oldu.

Sakarya’da birden fazla milletvekili çıkarması gündemde olan MHP, yarın sandıkların açılmasıyla birlikte çifte zafer yaşamaya hazırlanıyor.

Seçimlerin Cumhur İttifakı’nın mutlak zaferiyle sonuçlanacağına inandıklarını ifade eden MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, “Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakına ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne büyük bir teveccüh var. 14 Mayıs Seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ilk turda seçilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin de bu seçimden çok daha güçlü çıkacağını görüyoruz. Sakarya özelinde ise birden fazla milletvekili çıkarma arzusundayız. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde, Grup Başkanvekilimiz Sayın Muhammed Levent Bülbül ve beraberindeki bir birinden değerli adaylarımızla Milliyetçi Hareket Partisi, çok şükür Sakaryalı hemşehrilerimizin gönlündedir. Milletimizle kalplerimiz bir atıyor ve heyecanımız ortaktır. İnşallah, sevincimiz de, zaferimiz de bir olacak, kazanan Türkiye olacak” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184