MHP’den O Olayla İlgili Açıklama

MHP’nin AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal’ı AK Parti il yönetimine şikayet ettiği iddia edilen ve neden olarak ise MHP’nin ilçedeki seçim çalışmalarına yeterince destek vermediği öne sürülen olayla ilgili MHP Sakarya İl yönetiminden açıklama yapıldı.

MHP’den O Olayla İlgili Açıklama

İşte o açıklama:

Sakarya ve Hendek’te faaliyet gösteren bazı basın yayın organları ve gazeteciler tarafından ortaya atılan ve partimizi, teşkilatımızı ve Sn Grup başkanvekilimizi hedef alan “Ak parti Hendek ilçe başkanı MHP’nin talebiyle görevinden alındı” şeklinde ortaya atılan iddialar tamamen uydurma ve asılsızdır.

Bu haberler ve ortaya atılan iddialar Türk siyasetinin iki saygın partisi olan MHP ve AK Parti’ye, aynı zamanda Sn Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğanın iradesine ve AK parti Teşkilatlarına saygısızlıktır.AK Parti gerekli gördüğü takdirde kendi değerlendirmesini yapmak suretiyle bir tasarrufta bulunur ve bunda bizim herhangi bir dahlimiz sözkonusu dahi olamaz

Merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ortaya koyduğu 9 ışık doktrininin en önemli umdelerinden biri “Ahlakçılık”tır.Bizler Milliyetçi hareketçiler olarak hayatımızın hiçbir döneminde ahlaki olmayan hiçbir siyasi kazancın ve başarının talibi olmadık bundan sonrada olmayacağız

55 yıllık şanlı bir maziye sahip olan Türk siyasetinin ulu çınarı olan partimizin siyasi hayatında hiçbir zaman tevessül etmediği ve etmeyeceği, siyasi üslup ve teşkilat ahlakımızla taban tabana zıt bu iddialar en hafif tabiri ile MHP’yi tanımamaktır. Milliyetçi hareket partisi siyasi hayatının hiçbir döneminde bırakın harici bir siyasi partinin iç işlerine müdahalede bulunmayı, iç işleri ile alakalı yorum dahi yapmayı büyük bir nezaketsizlik olarak gören bir anlayışa sahiptir.

Kaldı ki iddialarda adı geçen parti 15 Temmuz Hain darbe girişimi sonrası ortaya çıkan konjonktürde Türk ve Türkiye düşmanlarına karşı oluşturmuş olduğumuz Türkiye’nin en hasbi siyasi birlikteliği olan Cumhur ittifakı ortağımız AK Parti’dir.

Bu asılsız iddiaları ortaya atarak Sn Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesini tartışmaya açmaya gayret eden, Hendek kamuoyunu ve AK Parti’ye gönül veren kardeşlerimizi “MHP bizim içişlerimize karışıyor” iddiası ile manipüle ve ajite etmek suretiyle Cumhur ittifakımızın karşısında saf tutan yapıların değirmenine su taşımaya yönelik bu “sinsi ve önceden planlandığı aşikar” olan çalışmanın farkındayız ve bütün bu planlara karşı da son derece uyanık ve tedbirliyiz.

Biz Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya il teşkilatı olarak AK Parti Sakarya il teşkilatı ile Hendek ve diğer tüm ilçe teşkilatları ile, Sn Büyükşehir belediye başkan adayımız ve cumhur ittifakımızın diğer tüm adayları ile son derece uyumlu bereketli hasbi ve kalbi bir birliktelik ile yolumuza devam ediyoruz

Kimsenin zerre şüphesi olmasın

Hendek’te AK partili seçmen kardeşlerimizle aramıza fitne tohumu ekmek isteyenlere müsaade etmeyeceğiz.

31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Hendek’te ve Sakarya’nın tamamında Cumhur ittifakımızın ve Milliyetçi Hareket Partisinin kesin ve tartışmasız zaferine hiçbir güç engel olamayacaktır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Genç osman
Genç osman - 2 ay Önce

Talanı görme yalanı görme katili bil bilme. Bizim hırsız iyidir saraya günde trilyonlar hergün bi fabrika yapar yılda 365 fb yapar yazlık saray kışlık saray konvoylar. Ülkede bile kalmadı bitti bana hep bana doymak yok Allahım ülkemi korusun önce rezil siyasetten

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184