MHP’DEN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ZİYARET

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Romanlar Derneği ile Esnaf ve Şoförler Odası Başkanlarını ziyaret etti.

MHP’DEN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ZİYARET


MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Hendek Romanlar Kültür Sanat Etkinlikleri Dayanışma Derneğini ve güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Hendek Esnaf Odası Başkanı M.Yaşar Demirel’i ziyaret etti.

Romanlar Kültür sanat etkinlikleri dayanışma derneğini ziyaret eden Babaoğlu burada dernek üyeleri ile sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Babaoğlu, Turanlar Mahallemiz de yaşayan vatandaşlarımız hak ettiği gibi bir yaşantıya sahip değil. Bizler göreve geldiğimizde bu mahallemizde yaşayan vatandaşlarımıza hak ettiği yaşantıyı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Hangi siyasi görüşte olursa olsun vatandaşlarımıza adaletli ve hakkaniyet çerçevesi içerisinde ayrım yapmadan hizmet edeceğiz” dedi.

Romanlar Kültür Sanat etkinlikleri dayanışma derneği üyeleri Babaoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Babaoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Adayları daha sonra güven tazeleyerek yeniden Başkan olan Hendek Esnaf Odası Başkanı M.Yaşar Demirel’e ve Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Hendek Esnaf Odası Başkanlığına yapılan ziyarete Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca ve yönetimi de katıldı.

Sohbet havasında geçen ziyarette Babaoğlu, yeniden Başkanlığa seçilen M.Yaşar Demirel’e ve Hendek Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca’ya hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Şoförlerin de yaşadığı sorunlarının da konuşulduğu ziyarette Babaoğlu, Şoförlerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Orhan Ünver ile birlikte hazırlanan proje ile yaşlı ve engellilerimiz aynen ücretsiz seyahat hakkından yararlanmaya devam edecek, ancak özel halk otobüsçü esnafımıza bunun ödemesini  Belediye yapacak diyerek oda başkanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2014, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184