MHP’DEN SOĞUKSU MAHALLESİNE TEŞEKKÜR

MHP Hendek İlçe Başkanı Atilla Tezgel ve MHP Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Soğuksu Mahallesinde vatandaşlara teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

MHP’DEN SOĞUKSU MAHALLESİNE TEŞEKKÜR


Seçimlerin ardından mahalle mahalle teşekkür ziyaretleri gerçekleştiren MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu ,İlçe Başkanı Atilla Tezgel ile birlikte Soğuksu mahallesinde cenaze evine taziye ziyareti gerçekleştirmesinin ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Vatandaşlarla sohbet eden Tezgel ve Babaoğlu ,  seçim öncesi geldikleri Soğuksu mahallesinde misafirperver bir şekilde ağırlayarak ilgi gösterdikleri için teşekkür ettiler.

MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel ilçede yaşanılan sel nedeniyle mağdur olan tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak bir daha böyle afetlerin yaşanmamasını diledi.

Babaoğlu “Yaşadığımız sel sonrası mağdur olan çiftçilerimize ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Allah bizlere böyle afet ve felaketler yaşatmasın.Vatandaşlarla bir arada olmak ve onların talep ve sorunlarını dinlemek için bu ziyaretlerimiz aralıksız devam edecek.Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini Belediye Meclis’ine taşıyarak çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız.Soğuksu mahallemiz sakinlerine gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ederim.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2014, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184