MHP’li Bülbül: Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi çok ciddi sıkıntılara sokacak bir siyaset izlemektedir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, “HDP’yi savunmak, meşrulaştırmak, onunla birlikte seçim kazanma hayali Türkiye’ye bahar değil felaket getirir” dedi

MHP’li Bülbül: Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi çok ciddi sıkıntılara sokacak bir siyaset izlemektedir

MHP’li Bülbül, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ise “Kandil’deki elebaşların söyledikleri hiç mi kulağınıza gelmiyor, alayı seferber olmuş, bahar gelecek türküsü söylüyor” diye tepki gösterdi. HDP ile ilgili olarak “Belki pkk’ya silah bırak derler” diyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş içinde “kökü milliyetçi zannedersiniz” diye çıkıştı.

Beraberinde MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş, ilçe başkanları ve milletvekili adayı Ali Halil ile Ferizli’nin Gölkent, Kusça ve Bakırlı mahalleleriyle, Kaynarca’nın Yeşilova, Yanık ve Turnalı mahallelerini ziyaret etti. MHP’li Bülbül, Kusça, Bakırlı ve Turnalı’da meşale yakan coşkulu kalabalıklar tarafından karşılandı.

MHP’li Bülbül’ün ziyaretlerdeki konuşmalarından satır başları şöyle:

Yunanistan 1,5-2 aydan beri tacizlerini durdurmuş durumda Ege’deki. Avrupa Birliği’nden Avrupa Komisyonu’ndan Türkiye aleyhine açıklamalar durmuş durumda, yine ABD’den Türkiye aleyhine çıt ses çıkmıyor. Sanki bir el, bunlara sesinizi çıkarmayın, Türkiye aleyhine bir durum söz konusu olursa Cumhurbaşkanı kalkar buna cevap verir, vatandaşta bunun arkasında kenetlenir, birleşir düşüncesiyle hareket ediliyor.

Terör örgütleri küstahlıklarını devam ettirseler de, seçim süreci geldiği zaman bir susalım diyorlar, niye bir şey yaptıklarında seçim sürecinde vatandaş milli bir duruş sergiler, kenetlenir, sonra bizim desteklediklerimiz şans bulamaz diye adeta seferberlik halindeler. Bizde seferberlik halindeyiz, bizde gittiğimiz her yerde diyoruz ki; Burada büyük bir tezgâh var, büyük bir oyun var.

İstanbul mitinginden sonra hepsinin gardının düştüğünü gördük. Her türlü provokasyona başvurabilirler, çok dikkatli ve soğukkanlı olmak zorundayız ve bu işi sandıkta bitirmek zorundayız. Türkiye, bu dönemeçten sağ salim çıkarsa, önümüz Allah’ın izniyle açık. İki üç yıl içerisinde Türkiye atmış olduğu adımların meyvelerini toplamaya başlayacak. Sadece silahımız, topumuz, tüfeğimiz açısından değil, vatandaşımızın zenginliği, refahı açısından da çok önemli gelişmeler olacak.

Türkiye büyük bir ülke, bakın asrın felaketi dediğimiz çok büyük bir deprem felaketi başımıza geldi. Cumhurbaşkanımız çıktı dedi ki, ölenleri geri getiremeyiz ama bir yıl içerisinde buraları ne hale getireceğiz göreceksiniz dedi. Bütün yapıları tekrar vatandaşımıza teslim edeceğiz dediğinde, kimse kalkıp da siz bunu yapamazsınız diyemedi. Asıl güç bu, önemli olan güven ve sağlanmış durumda.

Kılıçdaroğlu ile HDP arasındaki görüşmenin, HDP Eş Genel Başkanı’nın da her türlü prensipte anlaştık dediği sözün içeriğini bu milletin bilmeye hakkı vardır. Özellikle CHP’liler, İyi Partililer bunu bilmek zorundadır. Bu kardeşlerimiz bunu bilmeden gidip buna destek olurlarsa yarın çok büyük bir hayal kırıklına imza atmış olurlar. Bulanık suda milletimizi avlamaya çalışan bir durum söz konusu şu an.

Sayın Kılıçdaroğlu, çok ciddi bir dağılma içerisinde, Türkiye’yi çok ciddi sıkıntılara sokacak bir siyaset izlemektedir. Bunlara vurgu yapıyoruz diye ne olur kimse alınmasın. Sayın Akşener, çıkmış diyor ki, biz iktidara gelirsek teröristler kazanacakmış, öyle mi, diyor meydanlarda. Kandil’deki elebaşların söyledikleri hiç mi kulağınıza gelmiyor, alayı seferber olmuş Cumhur İttifakı gidecek, bahar gelecek türküsü söylüyor. 

Mansur Yavaş çıkmış televizyon programında, kökü milliyetçi zannedersiniz, belki gelecekler, meclise girecekler diyor, belki pkk’ya silah bırak derler diyor, belki öyle bir faydaları olur diyor. Züğürt tesellisi. CHP’de öbürü çıkıyor, Engin Altay mecliste diyor ki, HDP’ye 5,5 milyon kişi oy verdi, meşru bir siyasi parti diyor. Oy vermek, hukuka anayasaya aykırı bir şekilde, terör örgütüyle beraberliğine cevaz veriyor mu, vermez, kanun karşına çıkar senin ama CHP ne yapıyor, HDP’yi savunarak, Türkiye’nin partisiymiş gibi göstererek bu millete zokayı yutturmaya çalışıyor.

Biliyoruz ki, milletimiz olup biten her şeyin farkındadır. Türkiye, milli politikaların devamından, Cumhur İttifakı’ndan ve istikrardan yanadır. Milletimizin Cumhur İttifakı’na güveni tamdır. İlk turda bu iş bitecek Allah’ın izniyle. Vatandaşların tepkisi nedeniyle bugün sokaklarda rahatça gezemeyen, umutlarını da kumanda edildikleri odaklara, sosyal medya çarpıtmalarına ve anket şirketlerinin manipülasyonlarına bağlayanlar için 14 Mayıs günü, millet iradesiyle yerle yeksan olacakları gündür.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184