MHP’Lİ KADINLAR ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

MHP Hendek Kadın Kolları seçim çalışmaları kapsamında çalışmalara hız verdi.

MHP’Lİ KADINLAR ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ


MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm göreve gelmesinin ardından ekibi ile birlikte çalışmalara hız vererek hem ziyaretleri gerçekleştiriyorlar hem de istişare toplantıları gerçekleştiriyorlar.

Haftalık istişare toplantıları gerçekleştiren MHP Kadın Kolları, toplantıların ardından ev ziyaretleri gerçekleştiriyor.

İstişare toplantılarında yerel siyasetin yanı sıra Ülke gündemi ile ilgili de fikir alışverişi yapılıyor. İstişare toplantısına kısa süreli katılan MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu Kadın kollarının çalışmalarını takdir ettiklerini ve birlik ve beraberlik içerisinde daha güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını ifade ederek Kadın kollarına çalışmalarında başarılar diledi.
MHP Hendek Kadın kolları Başkanı Nigar Görüm “Her hafta gerçekleştirdiğimiz istişare toplantıları ile yapacağımız çalışmaları plan ve program dahilin de yapıyoruz. Ev ziyaretlerimizde Bayanlarımızın talep ve sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında bilgileri teşkilatımıza aktarıyoruz.

Her geçen gün katılımın arttığı MHP Hendek Kadın Kolları teşkilatı ev ziyaretlerinde Bayanların taleplerini ve sorunlarını dinleyerek not alıyorlar.


Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2015, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184