MHP’Lİ KADINLAR KAPI KAPI DOLAŞIYOR

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları, ev toplantıları ve ziyaretlerin yanı sıra belli aralıklarla MHP İl Kadın Kolları üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MHP’Lİ KADINLAR KAPI KAPI DOLAŞIYOR


MHP Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Nigar Görüm ve Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İl Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Hendek’te Mahalle ve Ev ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Hendek’te çalmadık kapı bırakmayacaklarını dile getiren Görüm, ulaşabildiğimiz tüm Kadınlarımıza ulaşmaya çalışacağız. Ev ev, kapı kapı dolaşarak Kadınlarımızı bilgilendiriyor, istişareler yapıyoruz.

“Kadınlarımızın sayısının artması ve böylelikle kadınlarımızın siyasette daha aktif rol almaları bizleri oldukça mutlu etmekte ve bu durum çalışma şevkimizi daha da artırmaktadır. Birlik ve beraberlik olgusu, kadınlarımızın kendilerini daha güçlü hissetmelerine ve sosyal alanlarda yeni atılımlar yapmasına vesile olmaktadır. Partimiz çatısı altında kadınlarımızın, cesaret göstermelerinin, çekinmemelerinin, mücadeleci bir yapıya kavuşmalarındaki en önemli unsur da istişareli bir çalışma içerisinde hareket etmemiz ve köklü bir iletişim kurmamızdır. Çalmadık kapı gitmediğimiz yer kalmayacak.

Yapılan ziyaretlerde sıcak ilgi ile karşılaşan MHP’li Kadınlar, kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiler.




Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2015, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184