MHP’li kadınlardan Nigar Görüm’e duygulandıran sürpriz

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Başkanı Zübeyde Gürbüz ve beraberindekiler, Hendek Belediyesinin tek kadın meclis üyesi olan Nigar Görüm’e duygulandıran bir sürpriz yaptılar.

MHP’li kadınlardan Nigar Görüm’e duygulandıran sürpriz

Depremzedeler İçin Gönüllü

6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraş merkezi deprem felaketi için başlatılan yardım kampanyasında gönüllü olarak aralık yardım toplama merkezinde görev yapan Görüm, Rasimpaşa’da bulunan eski terminal binasında çalışmalarına devam ediyor.  8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle meclisin tek kadın üyesi olan Görüm, gönüllü olarak görev yaptığı Rasimpaşa’da ziyaret edildi.

KAÇEP Başkanı Gürbüz ve kadınları karşısında gören Nigar Görüm, jest nedeniyle teşekkür ederken duygulandı. Nigar Görüm İlçe Başkanı Burhan Namlı, KAÇEP Komisyon Başkanı Zübeyde Gürbüz ve kadınlara teşekkür etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

KAÇEP Başkanı Zübeyde Gürbüz ise, Türk kadınının tarihin her döneminde büyük fedakarlıklarla anıldığını ifade ederek, “  Türk Kadını eşsiz vatan sevgisi, cömertliği, saygıdeğer vefasıyla takdire şayandır. Evde anne, işyerinde çalışan olan kadınlarımızla gurur duyuyoruz. 

8 Mart sadece bir farkındalık günüdür. Bizlerde bu önemli gün vesilesiyle kadınlarımızı meclisimizde temsil eden Nigar Görüm’ün bu anlamlı gününü özellikle kutlamak istedik. Depremzede kardeşlerimiz için burada verdiği emekler ve hizmetlere şahidiz. Herkes büyük fedakarlık sergiliyor. Hendek farkını gösterdi, her birinin hakkı ödenmez. Emek veren herkese bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun” dedi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184