MHP’nin 5, BBP’nin 12 afişi kaldırıldı

İlçe Seçim Kurulu kararıyla MHP’nin 5, BBP’nin 12 afişi kaldırıldı

MHP’nin 5, BBP’nin 12 afişi kaldırıldı

Hendek’te ilçe seçim kurulu kararıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayı Turgut Babaoğlu’na ait 5, Büyük Birlik Partisi (BBP) Adayı İrfan Püsküllü’ye ait 12 afiş kaldırıldı.

İlçe seçim kurulunun kararıyla asılmaması gereken yerlerden siyasi parti afişleri, polis nezaretinde Hendek Belediyesi ekiplerince kaldırıldı.

 Karara göre; Yenimahalle’de BBP’ye ait 12 afiş toplanırken, MHP’nin de şikâyet edilen 8 bölgedeki afişlerinden 5’i kaldırıldı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun pazaryerinde bulunan “Hoş geldiniz”, “Pazarımız Bereketli Olsun” ve “Hendek Hepimizin” yazılı afişlerininde şikâyet edildiği ancak bunların siyasi afiş olmadığı belirlendi.

Şikâyet edilen bir diğer afişte ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Turgut Babaoğlu’nun yan yana fotoğrafının bulunduğu ve bunun siyasi parti afişi olmadığı tespiti de tutanakla ilçe seçim kuruluna iletildi.

Hendek Belediyesi’nin son 5 yılda yapılan hizmetlere yönelik paylaşımlar yapılan Cumhuriyet Alanındaki ekrana yönelik BBP tarafından yapılan şikâyet de yersiz çıktı.

Ekrandan MHP’nin siyasi reklamı yapılmadığı, Hendek Belediyesi’nin hizmetlerinin yayınlandığı ilçe seçim kuruluna bildirildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı
Hacı - 1 ay Önce

Arkadaşlar bu seçim zamlara devammı yoksa dur mu seçimi olacak milletimiz ona göre oyunu versin.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184