MİLLETE GÜVENİYORUZ ÇÜNKÜ MİLLETE HİZMET EDİYORUZ

Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, Erenler’de vatandaşlarla buluştu.

MİLLETE GÜVENİYORUZ ÇÜNKÜ MİLLETE HİZMET EDİYORUZ


Ak Parti’nin 13 yıldır iktidarda olduğunu hatırlatan İnci, Bu galibiyetimizin tek sebebi Allah'a inanmak ve millete güvenmektir. Millete güveniyoruz, millet bize dua edip, oy veriyor. Biz millete güveniyoruz çünkü millete hizmet ediyoruz.

Çözüm üreten olacağız

Yereli bilmeyenlerin Sakarya için bir proje üretemeyeceğini söyleyen İnci, Biz Sakarya’ya sevdalıyız, Sakarya’nın her sokağını ve mahallesini yakından bilen, sorunlarıyla ilgilenen, çözüm üreten anlayışımızı yerine getirmek için dün olduğu gibi bugün de yarın da çalışacağız. Her zaman en doğruyu seçen bu büyük millet yine en iyiyi seçecek. 2015 seçimleri ile meclise girecek olan vekiller darbe ürünü anayasanın yerine milletin anayasasını yapacak, çözüm sürecinin yasal zeminini oluşturacak ve paralel yapı ile mücadeleyi daha etkin devam ettirecek olan isimlerdir. Bu açıdan son derece önemlidir dedi.
Mazlumların hamisi olan bir ülke

Türkiye’nin sağlık, eğitim, ulaşım ve birçok alanda ülkemizin çağ atladığını ifade eden İnci, Yeter mi? Yetmez. Biz şunu arzuluyoruz; Önümüzdeki süreçte de inşallah yine AK Parti iktidarıyla 2023’leri, 2053’leri ve 2071’leri hedefliyoruz. Gelecekte bu milletin söz sahibi olduğu, dünyada mazlumların hamisi olan, Müslüman ümmetin hamisi olan bir ülkeyi hayal ediyoruz. Hayali olmayan bir kişi de, devlette maalesef uzun ömürlü olmaz. Günü birlik kısır çekişmeler içinde geçer. İnşallah hep beraber biz 7 Haziran seçimlerinde başarıyı arzuluyoruz. İnanınız sahada basmadık yer, gitmedik ev, sıkmadık el bırakmayacağız diye konuştu.
İnci, Erenler’de mahalle ve kahvehanelerde ziyaretlerde bulundu. 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen İnci, koalisyon hükümetlerinde yaşanan sıkıntıları anlatarak Ak Parti’ye destek istedi. Ali İnci, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen anneler günü programına katıldı. İnci’ye programda Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.


Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184