Milletimiz AK Parti’nin Yanındayız Dedi

AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Milletimiz AK Parti’nin, Sayın Başbakanımızın, bizlerin arkasında olduğunu bir kez daha gösterdi. Artık yeni bir dönem başladı. İnşallah milletimizden aldığımız destek ile yolumuza durmadan devam edeceğiz” dedi.

Milletimiz AK Parti’nin Yanındayız Dedi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, AK Parti Serdivan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şehime Kaya ve Serdivan Belediyesi meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Milletimizin teveccühü ile tekrar görev başına geldik. İnşallah daha mutlu insanların yaşadığı, daha yaşanabilir bir şehir oluşturma hedefiyle ayni azim ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeni bir dönem başladı

AK kadroların emek ve gayretin sandıklara yansıdığını belirterek konuşmasına devam eden Başkan Toçoğlu, “Gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla gece gündüz çalıştık. Kapı kapı dolaştık. Gösterilen emek ve gayret sandıklara yansıdı ve hamdolsun milletimizin desteği ile tekrar bu görevlere seçildik.

Milletimiz AK Parti’nin, Sayın Başbakanımızın, bizlerin arkasında olduğunu bir kez daha gösterdi. Artık yeni bir dönem başladı. İnşallah milletimizden aldığımız destek ile yolumuza durmadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2014, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184