Miting Havasında 8 Mart Kutlaması

Ak Parti Hendek kadın kolları tarafından Armoni Düğün Sarayında düzenlenen 8 Mart Kadınlar günü miting havasında coşkulu bir kalabalıkla kutlandı.

Miting Havasında 8 Mart Kutlaması


Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Bediha Yılkın gecede anlam ve önemini anlatan konuşmasında, hepinizden Allah razı olsun. Dünya kadın emeği ile değişir güzelleşir, Kadına verilen değer ahirete verilen değer demektir. Dinimizde hanımlarınızı üzmeyin, onlar Allahu teağlanın size emanetidir. 8 Mart dünya kadınlar gününü kutlar, hepinizi selamlıyorum.

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, 8 Mart Dünya kadınlar günü kutlayan bir konuşma ile sözü Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu'ya bıraktı.

Sofu, bizim için 8 mart Dünya Kadınlar günü sadece yeterli değil, Bizim için her gün Dünya kadınlar günü, her gün Dünya anneler günü ve yine Peygamberimiz buyuruyor. Cennet Annelerin Ayakları altındadır. Her biri bizler için çok değerlidir. İnşallah bunu Belediye Başkanı seçildikten sonrada her alanda hissettireceğiz. İnşallah Allah yolumuzu açık etsin. İşimiz kolay etsin, Allah yar ve yardımcımız olsun.

Bugüne kadar girdiğimiz her seçimde zaferle çıktık. Bu seçimden de inşallah alnımızın akı ile çıkacağız. Bundan da bir şüphemiz yok. Her biriniz kendi evladı adaymış gibi çalışıyorsunuz, inşallah son 25 gün kaldı performansınızı düşürmüyoruz. Biraz daha yükseltiyoruz şeklinde konuştu.


Daha sonra söz alan Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, her seçimde ne dedik istikrar sürsün Türkiye büyüsün. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde yürüdük, Türkiye’yi büyüttük bugün artık standart hale gelmiş hizmetle kavuşturduk diyerek 8 mart Dünya kadınlar gününü kutladı.


Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 10:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
SERCAN BAŞKAN
SERCAN BAŞKAN - 5 yıl Önce

türkiye yi çok büyütünüz. büyüme rakamlarını veriyorum. dolar:4,50tl , euro:6,25 , patates:4,50tl soğan:4,50tl, poşet:0,25krş . evet çok güzel büyüdük. fakat açlıkta yoksullukta büyüdük. işsizlikte büyüdük.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184