MÜHRÜ BEYAZ KAĞITA VURUN

Milletvekili Yavuz’dan Hendek Halkına “Mührü beyaz kağıda vurun“ uyarısı.

MÜHRÜ BEYAZ KAĞITA VURUN


Ak Parti Sakarya İl S K M’nin görevlendirmesiyle, Milletvekili Ali İhsan Yavuz sabah saatlerinde Hendek Ak Parti teşkilatına gelerek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve teşkilat görevlileri ile birlikte İlçe S K M’nin düzenlediği programa katıldı.


Hendek S K M’nin düzenlediği Cumartesi günü Programında ilk olarak Hendek Küçük sanayi sitesine hareket ettiler. Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Küçük sanayi esnafını gezdiler. Milletvekili Yavuz, esnaf ve müşterilere yeni anayasanın bazı maddelerini anlatarak EVET oyu istedi. Gençlik Kolları Muhammet Erci Başkanlığında sanayi esnafına ve müşterilerine broşür ve bildiri dağıttılar. 


 2. Organize sanayide bazı fabrikaları gezdiler.

Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve teşkilat üyeleri öğle molasındaki New joy ve Ak Pres fabrikalarını gezerek işçilerle yemek yediler. Yöneticiler ile sohbet ettiler. Milletvekili Yavuz Anayasa değişikliğini ve neden olması gerektiğini anlattı.

Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Emine Tosun’un düzenlediği Yeni mahallede ev toplantısına katılan milletvekili Yavuz, sürekli istikrar için yeni sistemin önemini ve bu anayasanın ülke için bir fırsat olduğunu anlattı.

 

Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu arkadaşları Hantek bloklarında esnafları ziyaret ettiler. Hendek Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Erci ve yönetim arkadaşları Handek bloklarında esnafa ve sokak da vatandaşa broşür dağıttılar.

 

Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Ak Parti Hendek Kadın Kollarının düzenlediği,handek bloklarında 2. ev toplantısına katıldılar. Milletvekili Yavuz yaptığı konuşmada, Ak Partiden önceki Türkiye ile Ak Parti iktidar olduktan sonraki Türkiye’nin farkını anlattı. 16 Nisan Referandumunda EVET diyerek beyaz kağıda mührü vurmalarını istedi.


Akşam Programında Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ak Gençliğin düzenlediği yeni kurulan Rasimpaşa spor Kulübünü ziyaret ederek, gençlere ve yöneticilerine Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı. “18 yaşında seçilme hakkı kazanacak olan gençlerin, siyasete daha erken yaşlarda ilgi duyarak bir erken yaşlarda tecrüne sahibi olabilir” dedi. Genclerin sorularını cevapladıktan sonra kulüp yöneticileri ile sohbet etti.

Çamlıca Mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ve Hendek Ak Parti Başkanı Ali Kemal Sofu ve teşkilat üyeleri Rasimpaşa mahallesinden ayrıldıktan sonra Çamlıca mahallesinde bir eve konuk oldular. Ev halkıyla samimi sohbetlerinden sonra Çamlıca merkezde kahvehaneleri gezerek Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.Milletvekili Yavuz ve beraberindeki teşkilat mensupları ile Çamlıca Haraklı mahallesine geçerek buradaki kahvehanelerde vatandaşlara yeni ve eski sistem arasındaki farkı anlattı.Vekil Yavuz, soruları cevapladıktan sonra,  16 nisanda Mührü Beyaz kağıda vurmalarını istedi.

Çamlıca Mahalle Programı bittikten sonra Milletvekili Ali İhsan Yavuz Hendek den ayrılarak Adapazarı ‘a dönüş yaptı.




Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184