MUHTARLAR’DAN BABAOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarlar MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

MUHTARLAR’DAN BABAOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ


Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan ve Muhtarlar’ı , MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Sohbet havasında geçen ziyarette Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan ve muhtarlar ilçe Başkanı olan Turgut Babaoğlu’na yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak görevinde başarılar dilediler.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarların ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu “Yeni yönetimimiz ile birlikte Hendek halkının her zaman yanında olacağız ve haksızlıkların da karşısında duracağız. Sivil toplum kuruluşlarımız aracılığı ile vatandaşlarımızın tamamına ulaşarak ,onların sorun ve talepleri ,ile yerel ve genelde çözüm odaklı üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bundan önce yaptığımız çalışmalar da olduğu gibi aralıksız bundan sonra da tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.

Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı ve Muhtarların , MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu’na gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyareti sohbet edilmesinin ardından sona erdi.




Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184