Namlı Güven Tazeledi

MHP Hendek İlçe Teşkilatı 14. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti. Kongreye tek liste ile giden mevcut Başkan Burhan Namlı güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

Namlı Güven Tazeledi

Hendek Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleşen Kongreye MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, İl yönetimi, İl Ülkü Ocakları Başkanı Kadir Şentürk, Yönetimi, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, MHP İlçe Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Belediye Meclis üyeleri, STK Başkan  ve temsilcileri, Eski İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, KAÇEP Başkanı Zübeyde Gürbüz, Muhtarlar, Sendika Başkan ve Temsilcileri ve Partililer katıldı.

Kongre öncesi Mevcut İlçe Başkanı Burhan Namlı ve Yönetimi misafirlerini kapıda karşıladı.

Kongrede Divan Başkanlığını Kongreye MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül yaparken, Divan üyeleri ise Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yaşar Aygüneş yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Faaliyet ve Mali raporların okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı “Milliyetçi Hareket Partisini her alanda en iyi şekilde temsil etmeye özen gösterdik. Yorulmadan çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Gelinen noktada mazimizden aldığımız güç ve tarihi sorumluluklar, Türkiye’mizin Cumhur ittifakına bir nebze katkı sunabildiysek ne mutlu bize. Üretken Belediyecilik anlayışı ile ü. Hilalin dalgalandığı Hendek Belediyemizde Vatandaşımıza dokunan, hizmet ve eserlerin yanı sıra, Milliyetçi ülkücü harekete yakışır anlayışı içerisinde hizmetlerin devamı noktasında yoğun mesai içerisindeyiz. Şundan tüm hemşehrilerimiz emin olsun ki, çalışmalarımız tüm hızıyla tempomuz artarak devam edecektir. Gülümseyen yüzümüz ve dokunan elimizle tüm sorunlara odaklanarak çözüm üretmeye devam edeceğiz. Kongremizin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Belediyenin yaptığı hizmet ve çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunarak Kongrenin hayırlı olması temennisini iletti.

MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş “ülkemiz, şehrimiz için en doğru en hayırlı kararı Genel Başkanımız verecektir. Bizlere düşen anasız fakatsız bu kararın gereğini yerine getirmek için gayret edeceğiz. Bizim için öncelik vatandır, bayraktır” diyerek Kongrenin hayırlı olmasını temenni etti.

Ülke Gündemine dair değerlendirmede bulunan MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül Kongrenin hayırlar getirmesini dileyerek Başkan ve Yönetimine başarılar diledi.

Konuşmaların ardından seçime gidildi ve Kongreye tek liste ile giden mevcut Başkan Burhan Namlı güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

Başkan Burhan Namlı, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu Adem Ateş, Ayhan Ceviz, Ayhan Çakar, Bülent Aytaç, Dilek Öztürk, Ergün Bostancı, Faruk Kurtul, Fatih Göktuğ Yıldız, Muammer Yelken, Nurullah Akçay, Osman Hakan Başkara, Ömer Gürbüz, Özcan Nişancı, Sedat Demirel, Sedat Pınar, Selçuk Bilgeç, Uğur Nal, Veli Ergen, Abdurrahman Berber, Arzu Arabacı, Aytekin Özdemir, Ekrem Bayındır, Fatih Yılmazcan, Hasan Hüseyin Bıçakcılar, Kamil Aygen, Murat Çakar,  Murat Esen, Murat Mülazımlar, Murat Şeker, Özay Kuru, Samet Gülle, Sedat Meraklı, Serkan Başmanav, Tahsin Kızar, Taner Yılmaz, Yusuf Zengin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184