Namlı Güven Tazeledi

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Olağan Kongresi Hendek Belediyesi Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Namlı Güven Tazeledi


COVİD-19 tedbirleri kapsamında düzenlenen kongrenin Divan Başkanlığını MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül yaptı. Divan üyeliğini ise İl Başkan Yardımcısı Oğuz Alkaş ve Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptı.

MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, İl Yönetimi, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, MHP ilçe Başkanları, STK Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri ve delegeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından faaliyet ve mali raporlar okundu.

Raporların okunmasının ardından konuşmalara geçildi.

Ülkücü Hareket Engellenemeyecek

13.ncü olağan kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı yaptığı konuşmasında “ Koronavirüs salgını nedeniyle Maske-Hijyen- Sosyal mesafe kuralları içerisinde sınırlı sayıda Ülküdaşımız ve misafirlerimizin katılımı ile Kongremizi gerçekleştirmek nasip oldu. Milliyetçi Ülkücü hareket liderimiz öncülüğünde Ülkü bayrağımızı yere düşürmeden her türlü zorluğa göğüs gererek yoluna devam etmektedir. Ülkücü hareket engellenemeyecektir diyor Allah’tan Kongremizi ve nihayetinde toplanacak olan büyük Kurultayımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Burhan Namlı’nın yeniden göreve seçildiği kongrenin hayırlı olmasını dileyen Başkan Babaoğlu, “Belediye Başkanı olarak bu kongrede yer almaktan ayrı bir gurur ve heyecan duyuyorum” dedi

Cumhur İttifakı

Babaoğlu, “Ülkemizin içeride ve dışarıda yaşadığı sorunlar artarak devam ederken,  vatanımızın dört bir tarafında düşmana karşı gösterilen çelikten iradenin çimentosu olan MHP güçlü kadrolarıyla Cumhur İttifakına sımsıkı bağlıdır. Türk’ün gücünü tüm dünyaya bugün olduğu gibi göstermeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben diyen”  liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sonuna kadar tüm gücümüzle yanında olacağız” dedi.

Alayına Yeteriz

Üç hilalin dalgalandığı Hendek Belediyesinde, samimiyet ve gayretlerimizle, hiçbir ayrım yapmadan, bahane üretmeden, hiçbir söze aldırış etmeden çalışıyor, güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu zamana kadar her eleştiriyi kabul ettik, ancak bize yön çizmeye çalışanları elimizin tersiyle ittik. Hendek için sözü olanı baş tacı ederken, bize tuzak kurmaya çalışan rant çetelerine hodri meydan dedik.  Kirli düzeni bozulan, istediği işi olmayan, usulsüzlüğü kural haline getirip Hendeklinin iradesi üzerinde irade kurmaya çalışan demokrasi aveneleri bilsin ki biz alayına yeteriz.

2023 Vurgusuyla Seslendi

Allah’ın izni, hemşerilerimizin teveccühü ile bizlere emanet edilen ve hizmet etme şansı bulduğumuz bu makamda camiamıza büyük görevler düşüyor. Burası Cumhur İttifakının bir belediyesidir. MHP teşkilatları her alanda kenetlenmeli, belediyesini gururla anlatmalı, savunmalıdır. Ortağımız AK Parti teşkilatlarının da yanımızda daha fazla yer almasını istiyoruz.

Birlik ve beraberliğimizi perçinleyerek 2023’e doğru hep birlikte en iyi şekilde hazırlanmalıyız” ifadelerine yer verdi.

Cumhur İttifakına Sahip Çıkmalıyız

MHP Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar konuşmasında, “Gerçekleştireceğimiz Hendek İlçe Kongremizin, İlçemiz, Memleketimiz ve Türk İslam Alemine gönül vermiş her fert için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. İlçe Başkanımız Hendek’te Bayrağı devraldığından bu yana İlçe Yönetimi ile birlikte haktan, hakikatten, teşkilat disiplininden, Milliyetçi Ülkücü harekete yaraşır bir tavır takınarak Milliyetçi Ülkücü hareketin Bayrağını göndere çekmiş, leke sürdürmeden, halel getirmeden bugünlere kadar taşıyabilmiştir. Allah kendisinden ve Yönetiminden razı olsun.

Siyaset Kurumu ve siyaset durumundaysa şu anda milli ve yerli olarak söyleyeceğimiz tamamen millet iradesine bağlı gücünü Türk milletinden alan Cumhur ittifakı ve İttifak hukuku var. Cumhur ittifakı Bugün bugünün Türkiye'sine yarına taşıyacak şuur ve baş servete sahip kadrolarıyla, kadrolaşma süreci ile, geliştirdiği ittifak hukukuyla bizi yarınlara taşıyacak yegâne güç unsurdur. Cumhur ittifakına sahip çıkmak Cumhur ittifakını geliştirerek, büyüterek yolumuza devam etmek gibi bir zorunluluğumuz var çünkü bu ittifakın siyaset arenasına baktığımızda ittifak yapıları içerisinde Cumhur ittifakı kadar net, Cumhur ittifakı kadar berrak, Cumhur ittifakı kadar milli ve yerli yapılanma maalesef mevcut değil ifadelerine yer vererek Ülke Siyasetine dair
değerlendirmelerde bulundu.

Kongremiz Hayırlı Olsun

MHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül konuşmasında, “Çok değerli dava arkadaşlarım. Hendek İlçe Kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. İlçe kongrelerimizi icra ediyoruz ve bu kongrelerinin sonuncusunu Hendek İlçemizde yapıyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz bütün kongrelerimizi çok güzel katılımlar olan toplantılara iştirak ettik. Arkadaşlarımızın Yönetim Kurulu Üyesi olarak, Başkan olarak görev aldıklarını gördük. Allah onlara çıktıkları yollarda yardımcı olsun, başarılar diliyorum.

Başarılar Diliyor, Teşekkür Ediyorum

Aynı şekilde Cumhur ittifakı ortağımız, beraber mücadele verdiğimiz Adalet ve Kalkınma Partisi de bugünlerde kongre sürecine girmiştir. Adalet ve Kalkınma Partisinin de gerçekleştireceği kongrelerde seçilecek tüm arkadaşlarımıza başarı dileklerimizi gönderiyorum. Ayrıca bugüne kadarki tüm toplantılarımızda hilafsız ve eksiksiz olarak İlçe kongrelerimize iştirak eden Belediye Başkanlarımıza, Ak Parti İlçe Teşkilatlarına ve Belediye Meclis üyelerine de teşekkür etmek gerekiyor.

Cumhur İttifakı’nın Temelleri

Cumhur İttifakı’nın gereği budur. Bu birlikteliğin, beraberliğin hesabi değil, hasbi bir birliktelik olduğunu da işareti olduğunu düşünüyorum bu açıdan da çok kıymetli. Bunlar hayatı güzelleştiren, inandığımız ideale olan bağlılığımızı ve samimiyetinizi pekiştiren hususlardır. Bu noktalarda hem Milliyetçi Hareket Partisi olarak hem Adalet ve Kalkınma Partisi olarak azami hassasiyet, azami nezaket içerisinde bu süreci yürüteceğimize inancımız tamdır. Zira sayın Genel Başkanımızla, Sayın Cumhurbaşkanımız arasındaki ilişkinin temeli de budur. O güzellik, o ilişkideki güven samimiyet ve nezaket İnşallah tepeden ayağa kadar tüm unsurlarıyla, tüm coğrafyamıza yayılacak ve oradan doğacak güzellik, oradan doğacak rahmet inşallah Türk Milletinin geleceğinde Türk devletinin geleceğinde çok hayırlı gelişmelere de vesile olacaktır diye düşünüyoruz ve bu şekilde değerlendiriyoruz. Cumhur ittifakı tertemiz düşüncelerle ortaya çıkmış olan bir iltifattır. Bunu nereden biliyoruz çünkü Cumhur ittifakı aleni bir şekilde, şeffaf bir şekilde, ahlaki bir şekilde kuruldu. Adımları ilk temelleri bu şekilde atıldı. İttifakımızın gücü aleniliğinden ve şeffaflığından kaynaklanmaktadır ama karşımızda bugün yer alan ve özellikle Liderimizin de Zillet olarak ifade ettiği yapının da beklentisi ve güç noktasındaki en önemli kaynak gördüğü şey de gizliliği, karanlık yönü ve bu noktada Milletimizden kaçırdığı gündemidir.

Hani Milliydiniz?

Onlar ne kadar gündemlerini, gizli ajandalarını milletin önünden kaçırırlarsa o kadar muvaffak olma ihtimalleri var çünkü Milletimize çıkıyorlar diyorlar ki biz de Türkiye'nin iyiliğini istiyoruz. Bizde daha iyisini yapacağız, bizde Milliyiz, biz de yerliyiz diye lafta kalacak bazı ifadeler kullanıyorlar. Ancak bugün yaptıkları şeyler bunlar. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bugün dostlarımızla birlikte iktidar olacağız ifadesinin, dostlarımız ifadesini içerisinde kimler var olduğunu bir araştırma yapalım 30-40 tane ayrı netice çıkacaktır. Kim var bu iş içerisinde kim yok dediğimizde kendilerinin bile ayar tutmadığını görüyoruz. 31 Mart seçimlerinden sonra kendilerine destek olan Partileri sayarken HDP’yi saymayan, çünkü önünde tekrarlanma ihtimali olan bir İstanbul seçiminde milli ve ulusal sol oyları kaybetme endişesiyle HDP'nin adını zikreden Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Haziran'da tekrarlanan seçimlerden sonra ağız dolusu şekilde HDP'ye teşekkür etti. Meclis grubunda hiçbir Partinin almadığı kadar en büyük alkışı HDP’ye yaptığı teşekkür konuşması aldı. Eee hani Milliydiniz? Hani yerliydiniz? Hani Atatürk'ün Partisiydiniz? Hani Millet ittifakıydınız siz? İçinde kimler var bilmiyoruz, hedef ne haberimiz yok. Ama şu kesin, terör örgütleri, Türkiye’ye hasmane tutum içerisinde olan terör odakları ne söylüyorsa ya aynen ya da aynı manaya gelecek şekilde ifadelerin kullanıldığını hep beraber takip ediyoruz ifadelerine yer vererek Ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmaların ardından seçime geçildi.

Kongreye tek liste ile giden mevcut başkan Burhan Namlı güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı olurken Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu. AYTEKİN ÖZDEMİR, FATİH GÖKTUĞ YILDIZ, HASAN ÇALMAN, KAMİL AYGEN, MURAT ERMİŞ, MURAT ESEN, MURAT MÜLAZİMLER, NİHAL EROL, OSMAN HAKAN BAŞKARA, ÖZAY KURU, ÖZCAN NİŞANCI, SAMET GÜLLE, SAMİ YILMAZ, SAVAŞ YILMAZ, SERKAN BAŞMANAV, TAHSİN KIZAR, UĞUR NAL, YUSUF ZENGİN, BÜLENT AYTAÇ, EKREM BAYANDIR, EYÜP KILIÇAL, FATİH YILMAZCAN, FAZLI AÇIKDENİZ, HASAN HÜSEYİN BIÇAKÇILAR, HÜSEYİN ÇETİNKAYA, MEHMET COŞAN, MEVLÜT ÖRNEK, MURAT ÇAKIR, MURAT ŞEKER, NECMETTİN SEVENCAN, NURULLAH AKÇAY, OSMAN ÖNSARI, SEDAT DEMİREL, TANER YILMAZ, YAŞAR AYGÜNEŞ, ABDURRAHMAN BERBER ‘den oluştu

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2020, 20:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184