Namlı’dan Yeni Yıl Mesajı

MHP Hendek İlçe Başkanı burhan Namlı Yeni yıl Mesajı yayınladı.

Namlı’dan Yeni Yıl Mesajı

Namlı Mesajında, 1923’ün kurucu ruhu 2023 yılının geniş ufkuyla birebir kenetlenmiş ve 2024 yılına daha büyük umut ve iradeyle erişmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle geride kalan 2023 yılında hem bölgemiz hem de küresel sistem huzursuz ve istikrarsız bir görüntü vermiştir. Son günlerde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyorum ve Türk olmanın bedelini canlarıyla ödeyen bütün şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularımla anıyorum.

Savaşlar, etnik gerilimler, mezhep temelli cepheleşmeler, terör saldırıları, paylaşım kavgaları, hâkimiyet mücadeleleri, ekonomik ve diplomatik şantajlar, gıda ve enerji darboğazları ile insani ve vicdani krizler deyim yerindeyse dünyayı esaret altına almıştır.

Milli birlik ve kardeşlik bağları, devlet ve millet kaynaşması, siyasi ve ekonomik diriliş kararlılığı, cumhurla Cumhuriyet’in kucaklayıcı karakteri önümüzdeki yeni yılın ve sonraki senelerin mukavemet kudreti olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Hendekli hemşehrilerimiz başta olmak üzere büyük Türk milletinin, Türk-İslam âleminin, kökeni, yöresi ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın, tüm insanlığın yeni yılını kutluyor, barış, huzur, esenlik ve selamet dileklerimi paylaşıyorum.

Türk Yüzyılı çerçevesinde 2024 yılının hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum.

           

MHP Hendek İlçe Başkanı

Burhan NAMLI

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184