NEVZAT ERCAN’A BAYRAM ZİYARETİ

Hendek Batum Havalisi Kültür Derneğinden Nevzat Ercan’a bayram ziyareti

NEVZAT ERCAN’A BAYRAM ZİYARETİ


Hendek Batum ve Havalisi Kültür Derneği Yönetiminden Başkan Cihat Pehlivan, Özcan Nişancı ve Celal Güler Şehrimizin önde gelen isimlerinden 19.,20.,ve 21., Dönem Sakarya Milletvekilliği, Doğru Yol Partisi Grup başkanvekilliği, Devlet ve Orman Bakanlıkları, Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti genel başkan vekilliği görevlerini ifâ etmiş olan sayın Nevzat Ercan' a bayram ziyaretinde bulundu.

Bayramlaşmanın ardından Dernek Yönetimi Ercan' a dernek faaliyetlerini ve yeni projelerini aktardı. Derneklerin etnik ayrım değil, aksine birleştirici bir güç olduğunu ve Hendek Batum ve Havalisi Kültür derneğinin tamda bu dûstur üzere seyir ettiğini ifade eden Ercan, bu misyonun ve duruşun kendisini memnun ettiğini ifade etti. Mevcut yönetime dernekten aldığı birkaç hizmet için yeni önerilerde bulunan Nevzat Ercan bu kültür mirasının gelecek nesillere ulaşması için üzerine düşen her türlü göreve hazır olduğunu da ekledi.

Batum ve Havalisi Kültür Derneğinin bayramın birinci günü akşam düzenlenecek olan bayramlaşma davetine katılmak istediğini fakat sağlık sebepleri nedeniyle programa dahil olamayacağını belirten Ercan, mazereti dolayısıyla üzüntü duyduğunu dile getirdi. Ziyaretin sonunda Ercan ve ailesi Batum ve Havalisi Kültür Derneği üye ve mensuplarının Ramazan Bayramını en kalbi duyguları ile kutladığını belirtti. Batum ve Havalisi Kültür Derneği yönetimi Ercan ailesine göstermiş oldukları misafirperverlik için sosyal medya hesabından teşekkür metni yayınladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2015, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184