On Binlerce Hendekli’den Başkan Turgut Tezahüratı

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nun Büyük Hendek Mitingine On Binlerce insan katıldı.

On Binlerce Hendekli’den Başkan Turgut Tezahüratı


Tanınmış sunucu Mülayim’in sunumuyla başlayan Büyük Hendek Mitingi İstanbul Kafkas Halk Dansları ekibinin gösterimi ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Sanatçı Bayar Şahin sahne aldı ve bir birinden güzel eserler seslendirdi.

Bayar Şahin'in ardından Miting alanına gelen Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu “Bizim Turgut” tezahüratları eşliğinde coşku ile karşılandı.

25 Mart günü karlar altında ölüme terk edilen, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadete erişinin yıl dönümünü hatırlatarak başlayan Babaoğlu, Şehit Gaffar Okkan’ımız, gibi şehit Muhsin Yazıcıoğlu gibi tüm Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun, Mekanları cennet olsun diye konuştu.

Bizler beraberiz, kardeşiz en önemlisi Hendekliyiz

Beş yıl geçti. Hep beraber bir mücadele verdik. Mücadelemiz sadece ve sadece Hendek için. Sizlerin içerisinde sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum, onur duyuyorum, gurur duyuyorum.

2014 yılında sizlerin karşısına aday olarak çıktık. Sizlerin gönlündeki yerimi seçim sonuçlarında bir kez daha görmüş oldum. Dediniz ki, Turgut “Yılma, Yıkılma, Bu insanlar seninle, Hendek seninle. 2019 Seçimlerinde adaysın dediniz”  Bende sizin sesiniz kulak verdim. Ve o günden bugüne bir gün bile aralık vermeden, sizlerle hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde sizlerle beraber oldum. Diyoruz ki; Bizler beraberiz, kardeşiz en önemlisi Hendek’liyiz, ortak noktamız bu.

Bizi beraber yola çıktığımız arkadaşlar aday göstermediler. Ne yapacaz diye sorduğumda Bi beşyıl bekle gün doğmadan neler doğar dediler. Ama Hendek Halkı öyle demedi. Başkan beklemeyeceğiz. Bu dönem aday olacaksın. Bende aday oldum ve karşısındayım. Her türlü baskıya tehdite ve her türlü teklife yüzümüzü dönmedik. Sırtımızı döndük ve elimizin tersiyle ittik.

Birileri dediki Hendek’te tabela partisi partinin amblemi bile yok. 160 oyla başlayacaklar. İşte bu meydan onları söyleyenlere, bize balon diyenlere cevap olsun. Bize balon diyenleri 31 Mart ‘ta balon gibi patlatacağız inşallah.

Seçim makamların geçici olduğunu, Belediye Başkanlığınında, milletvekilliğinin de geçici olduğunu, fakat dostluğun, kardeşliğin, arkadaşlığın kalıcı olduğunu bilen bir kardeşinizim. Bizler Hendek halkından şunları istiyoruz. Koltuk derdinde değiliz. Ancak o koltuk bize neden lazım? O koltuk bize siz değerli Hendek halkına hizmet etmek için lazım. Orayı o yüzden istiyoruz. Hendek Belediyesi orada, başkanınız da burada. Allah’ın izniyle bu Başkanlığı sizlerin Belediye Başkanı olarak, sizlere hediye edeceğim.

Başkan Adayını siz merkezden belirlersiniz ama Belediye Başkanını bu Halk seçecek

Bize dediler ki? Turgut sen aday olma, Ülkede beka meselesi var. Evet beka meselesi var. Bizde o Bekanın sonuna kadar mücadelesini herkesle beraber vereceğiz. Ama Düzce’de AK Parti, MHP, BBP beraber yarışıyor ve seçime giriyorlar. Orada Beka sorunu yok. Turgut Babaoğlu burada Belediye Başkanlığını kazanırsa Beka meselesi var. Bizim bu devlete, bu millete bağlılığımızı, sevgimizi kimse tartışamaz. Birileri Sakarya’da hiçbir gerekçe yok iken, dediler ki siz aday değilsiniz. Ne kadar yanlış karar verdiklerini Sakarya’da özellikle Hendek’te görecekler, Bu millet, bu halk, bu kararı verenlere diyor ki Başkan Adayını siz Merkezden belirlersiniz, ama Belediye Başkanını bu halk seçecek.

Ara vermeden çalışmaya devam

Şimdi size soruyorum? Hendek halkı, Turgut Babaoğlu’nu Belediye Başkanı olarak seçecekmisiniz sorusuna Vatandaşlar bir ağızdan Evet diyerek yanıtladılar. Umarım bu ses bir yerlerden duyulmuştur.

Karşınıza projelerimiz ile çıktık. Bu projeleri yaparken Kopyala, yapıştır yapmadık. Birilerini taklit etmedik. 5 yıldır bu projeler üzerine çalışıyoruz. Allah’ın izniyle 1 Nisandan itibaren Belediye Başkanlığını aldığımızdan sonra 100 günlük çalışma planı üzerindeyiz. Ve birinci günden itibaren, ne yapacağımızı, ne çalışacağımızın planlarını yapıyoruz. Hendek’lilerer vakit kaybettirmeden, sizler için neler yapabilirizi düşünüyoruz. Onun için ilk günden sonra çalışmaya ara vermeden devam edeceğiz.

İktidar partisinin belediye başkanı olmazsa hizmet alamazsınız, ortalığı çöp götürür. Size ödenek vermezler, Hendek’i pislik götürür diyorlar. Kendilerine soruyorum. 1999 yılında Ali İnci Belediye Başkanlığını kazandığında iktidar partisinin Belediye Başkanımıydı? Hayır.

Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığında, güzel hizmetler ettiğinde İktidarın Belediye Başkanımıydı? Hayır.

İşi Ehline verirseniz, işi ehil insanlar yaparsa, İktidarın Belediye Başkanı olmanıza gerek yok. Siz işinizi doğru yapın. Allah’ta yanınızda, bu halkta yanınızda. Benim arkamda siz olduğunuz sürece hizmette hiçbir sıkıntı olmaz.

Bizler neye talip olduğumuzu iyi biliyoruz. Dersimizi iyi çalıştık. Sizleri mahcup edecek bugüne kadar hiçbir şey yapmadım, bundan sonrada sizleri mahcup edecek bir şey yapmayacağım. Bizler küçük şeylerden mutlu olan insanlarız.

Birlik, Beraberlik, Kardeşlik

Şuanda en çok ihtiyacımız olan birlik, beraberlik, kardeşlik ve arkadaşlık hukukudur. Bizler sizlerle beraber çok güzel işler yapacağız.

Ak Partililer, CHP’liler, MHP’liler, İyi Partililer hiçbirinizin endişesi olmasın. Belediyede partizanlık dönemini bitiriyoruz. Artık partizanlık yok. İşe girmek için bir partiye üye olmanıza gerek yok. Hendek’i birlikte yöneteceğiz. Belediyemizin 70 Milyon bütçesi bütün Mahallelerimize eşit ve adil bir şekilde dağıtacağız. Bizim en önemli özelliğimiz idarecilik, yöneticilik. Biz bu konuda dersimizi çalıştık.

Ben diyorum ki; Biz Hendek ittifakını gerçekleştirdik. İşte burada meydanda. Bunu dosta, düşmana söyleyeceğiz.

Sayın Milletvekillerimiz diyor ki; bizim arkamızda Milletvekilleri var, Bakanlar var, Cumhurbaşkanı var. Evet var. Onlar bizimde Milletvekilimiz, bizim arkamızda durmayarak Hendek halkına hayırmı diyecekler. Bu genel seçimler yine gelecek. Sizin karşısına çıkacaklar.

Sayın Ali İhsan Yavuz bey adayını belirledi, elinden tutmuş gezdiriyor. Köy, köy, Mahalle mahalle adayı tanıtmaya çalışıyor.

Sayın Belediye Başkan Adayı eski 7 yıllık ilçe başkanı Hendek’te Kamu görevlilerinin yerlerini değiştirmekten, Öğretmenlerin yerini değiştirmekten, Hastanedeki doktorları göndermekten, Hemşirelerin yerlerini değiştirmekten başka ne yaptı. Hastanemiz oldu büyük bir sağlık ocağı. Eğitimde geldiğimiz seviye belli. Hendek Sakarya’da 16.cı sırada. Başarıyı nasıl ödüllendiriyorsak, başarısızlığı da söylemek lazım. Bunları geldiğimizde uygun bir lisanla anlatıp bu konuları birlikte çözeceğiz. Sizlere inanıyorum, güveniyorum, Birlikte Başaracağız.

Rakibiz, Düşman değiliz

Benim bir hayalim var, Hendek’in evladı olarak Hendeğimize güzel hizmetler etmek, insanların dost ve kardeşçe yaşaması. Belediyeyi girilmeyecek bir yer değil, girilecek bir yer yapmak.

Rakiplerimiz olabilir. Düşmanımız değiller. Her zaman söylüyorum, Seçimden sonra yüz yüze birbirimize bakacak şekilde olmamız lazım. Hakkımızda söylenen bütün kötü sözleri, iftiraları söyleyenlerin kendisine iade ediyorum.

Hendek'te muhteşem miting

Babaoğlu konuşmasının sonunda halkı selamlamasının ardından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi sahneye davet etti.

BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci Hendek’lileri selamlayarak başladığı konuşmasında, Hendek’te muhteşem bir miting var. Bunların imarı sizler ve Bizim Turgut. Sizleri tebrik ediyorum. Bu seçim döneminde gördüğüm en muhteşem miting Hendek. Bu sevinç, bu heyecan 31 Mart’ın habercisi ve müjdecisi olarak görüyorum. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerin Devletimize, milletimize, Sakarya’mıza ve Hendeğimize hayırlı olsun. Hendek’te görüyorum ki siz Bizim Turgut’un etrafında ittifakı oluşturmuş ve büyük birliği kurmuşsunuz. İnşallah 31 Mart’ta sizin bu birlikteliğiniz sandıktan Turgut Babaoğlu’nu çıkaracak. Buna yürekten inanıyorum. Allah izin verirse seçimi aldıktan sonrada ilk ziyaretimi Hendek’e yapacağım.

BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci konuşmasının ardından İstanbul’da ki programına katılmak üzere Hendek’ten ayrılırken Destici'nin ardından Karadeniz’li Sanatçı İsmail Türüt sahne aldı.

İsmail Türüt meydanı dolduran onbinlerce Hendekliye birbirinden güzel eserleri seslendirirken Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu miting alanında bulunan Vatandaşlar ile kısa süreli sohbetler etti.


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 10:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
SERCAN BAŞKAN
SERCAN BAŞKAN - 5 yıl Önce

martın sonu bahar. gönül belediyeciliği geliyor. hendek iyi olacak. turgut babaoğlu geliyor. tepeden inme yüksek lisanslı aday sayın sofu milletvekili, bakan, eski başkanlar, il başkanları getirmediği kimse kalmadı. korkunun ecel faydası yok. kazanan hak ve halk olacak.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184