ONLARIN DUASI BİZE GÜÇ VERİYOR

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek’te hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bulundular.

ONLARIN DUASI BİZE GÜÇ VERİYOR


AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, ilçede bulunan hasta ve yaşlıları ziyaret ederek taleplerini aldılar.
Hasta ve yaşlı vatandaşların durumlarıyla ilgili ailelerinden bilgiler alan İnci ve Püsküllü, yapılması gereken konuların halledilmesi için talimat verdiler.

Hayat tecrübeleri önemli

Ziyaretlerde hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Sakarya Milletvekili Ali İnci, “Vatandaşlarımızın iyi de günde kötü günde de yanlarında olmaya özen gösteriyoruz, Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ile birlikte hasta hemşerilerimizi ziyaret edip, hayır dualarını alıyoruz. Hasta vatandaşlarımızın hepsine Allah’tan acil şifalar diliyorum. Yaşlılarımızın duası gayretimizi artırıyor. Onların duası bize güç veriyor. Asla onları üzmemeli, hayat tecrübelerinden ilham almalıyız.” dedi. Milletvekili Ali İnci ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün ziyaretleri karşısında duygulandıklarını ve moral bulduklarını ifade eden vatandaşlar, teşekkür etti.

Devletin şefkat eli

Gerçekleştirilen ziyaretlerin onların ihtiyaçlarının karşılanması adına gerekli talimatları veren Başkan İrfan Püsküllü’ye hasta ve yaşlı vatandaşların aileleri memnuniyetlerini ifade etti. Başkan Püsküllü, “Devletimizin şefkat elinin her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu bilmesini istiyoruz. Vatandaşlarımızın acısına ve sevincine ortak olmaya çalışıyoruz. Özellikle yaşlı ve yardıma muhtaç ailelerimize öncelik veriyoruz. Hasta ve yaşlılarımızı evlerinde ziyaret ediyor, bir nebze moral kaynağı olmaya çalışıyoruz. Hastalarımıza da cenabı Allah’tan şifa diliyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.











 

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 14:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
AK ORHAN
AK ORHAN - 9 yıl Önce

Bizim gurumuz hendek hendek yapan Ali INCi yolun acik olsun ne yapmadinki biz taa München görüyoruz yapilani bazilari göremiyor

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184