Ova Köyleri Doğalgaz Ve Kanalizasyon İstiyor

CHP Hendek İlçe Başkanı Nihat Bayraktar yaptığı mahalle ziyaretlerinde doğalgaz ile ilgili talepleri dinledi.

Ova Köyleri Doğalgaz Ve Kanalizasyon İstiyor

Bayraktar, Ova Köylerimize yaptığımız ziyaretlerde;

Uzuncaorman, Puna Ortaköy, Servetiye, Yayalar, Beyköy, Kargalı yeni ve Hanbaba, Hamitli, Martinler, Türbeköy ve Çayırbaşı mahallelerimiz ova köyleri olması nedeniyle orman işletme müdürlüğü tarafından yıllık verilen yakacak ihtiyaçlarından yararlanamadıklarını ve merkeze olan yakınlıklarını dile getirerek, mahallelerinedoğalgaz taleplerini ilettiler.

Köylülerimiz Büyükşehir yasası ile vergi yükü, su bedeli gibi artan maliyetleri ve mazot, gübre, ilaç gibi fahiş fiyatlar altında ezildi, üretim yapmakta zorlandılar.

Doğalgaz gibi en temel ihtiyaçlarından mahrum kalan köylerimizde kanalizasyon hatlarının bulunmaması ayrıca büyük sıkıntı; özellikle yaz aylarında sivrisinek ve kötü kokulara maruz kalan vatandaşlarımız bu durumun insan sağlığını tehdit ettiğini ilettiler.

Merkezimize bu kadar yakında yaşayan vatandaşlarımızın, bu haklı taleplerinin bir an önce karşılanması için yetkililerin ivedilikle harekete geçmesini bekliyor ve bu konuların vatandaşlarımız adına takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna bildiririz.

 Nihat BAYRAKTAR

CHP Hendek İlçe Başkanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184