Öz Annesinin Hayır Duasını Aldı

Hendek İlçe Başkanılığı görevine getirilen Adem Öz bu zor ve önemli görevi aldığı ilk saatlerde yaşanan hareketlilik arasında İlk ziyaretini annesi Mülkiye hanıma yaptı.

Öz Annesinin Hayır Duasını Aldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları Kemal Sofu ve Şenay Sakal ile birlikte yaptığı ziyarette annesinin hayır duasını istedi.

Kıymetli annesi Mülkiye teyze  “Recep Tayyip Erdoğanı yanlız bırakmadığın için ben kendimi çok şanslı hissediyorum.

Onun tercihi olup bu görevi almış olan kisi olduğun için çok mutluyum çok gururluyum. Görevinin başına geçtiğin zaman seni Makamında ziyaret edeceğim diyerek dualar etmişti.”

Sözünü tutan Mülkiye teyzemiz oğlu Adem Öz’e makamında iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette; Mülkiye teyze “yıllarca bu davaya hizmet eden ve şimdide Hendek'te bu davanın liderliğine geçen oğluma başarılar diliyorum. Biz Anneler olarak her zaman  çocuklarımıza hayır dualar ediyoruz.

Buradan tüm Annelerden kendi çocuklarına ettikleri duaların yanına bundan sonra Adem Öz'ü de eklemelerini istiyorum. Çünkü; o artık Hendek için var rabbim ona güç kuvvet versin dedi.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
Munise Hn.
Munise Hn. - 2 ay Önce

Bunu reklam yapıp büyütecek ne var her anne çocuğu için dualar eder iyi yerlere gelmesini ister.Bu da normaldir.Zaten böyledir.Bunu reklam yapmak kibirliğin en alasıdır.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184