Özer Muhtarlarla Buluştu

Hendek Belediye Başkan A.Adayı Gürkan Özer seçim çalışmalarına Muhtarlar Derneği ziyaretiyle başladı.

Özer Muhtarlarla Buluştu

Yeniden Refah Partisi Hendek Belediye Başkan A.Adayı Gürkan Özer, Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Tüm Hendek Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Dernek Başkanı Kadir Yağlı ev sahipliğinde Hendekli Muhtarlar ile bir araya gelen Özer A.Adaylığı süreci hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Hayırlı olsun

Toplantı öncesi konuşan Tüm Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı selamlama konuşmasının ardından İlçe Başkanı Sedat Yalçın, Yönetimi ve Hendek Belediye Başkan A.Adayı Gürkan Özer’e hayırlı olması temennisinde bulunarak çıkmış oldukları yolda başarı dileklerinde bulundu.

Milli Görüş ruhu

Yapılan ziyarette kısa bir selamlama konuşmasının ardından Milli Görüş ve Yeniden Refah Partisi çalışmaları hakkında bilgiler veren Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın, yaklaşan Yerel Seçimler öncesinde Yeniden Refah Partisi olarak Aday Adaylığı sürecinin başlamasının ardından seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek Hendek’te Milli Görüş ruhunu ve Milli Görüş Belediyeciliğini kazandırmak için gereken tüm çalışmaları gerçekleştireceklerini belirtti.

Her zaman birlikteyiz

Yalçın’ın ardından söz alan Hendek Belediye Başkan A.Adayı Gürkan Özer selamlama konuşması sonrasında A.Adaylığı süreci hakkında bilgiler verdi. Seçim çalışmalarına Muhtarlar ile başlamayı uygun gördüklerini belirten Özer, bugüne kadar Gazeteci olarak bir çok Mahallemizin hizmet ve sorunları konusunda sizlerin ve Vatandaşlarımızın sesini duyurabilmek adına çalışmalarda bulunmuştuk, bundan sonraki süreçte yine İlçemize hizmet edebilmek adına kulvar değiştirmiş olduk. Sizler Vatandaşlarımızın ilk önce ulaştığı kişiler olarak her zaman önemlisiniz. Mahallenize yapılacak hizmetler veya eksikliklerle alakalı ilk önce sizler bilgi sahibi oluyorsunuz ve ilgili makamlardan bu hizmetleri talep ediyor ve Vatandaşlarımız hizmet alabiliyor. Bizler Milli Görüş Belediyeciliği ile İlçemizi tanıştırabilirsek sahada sizlerle her zaman birlikte çalışmalar yapacak ve Vatadaşlarımıza hizmet edebilmeye talibiz. Biz adayların da siz Muhtarlarımızın da amacı hizmet etmek bu nedenle ortak noktada buluşup İlçemize hep birlikte hizmet etmek nasip olur inşallah diyerek Muhtarlardan gelen soruları cevaplandırdı.

Karşılıklı fikir alış verişlerinin ardından misafirperverlikleri nedeniyle Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Yağlı ve Muhtarlara teşekkür ederek Özer hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan Adaylığı yolunda Özer’e başarı dileyen Muhtarlar hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184