ÖZKOÇ HENDEĞİ GEZİYOR

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç Adaylarına destek için çıktığı Hendek turlarının 3.gününde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ecevit Keleş,Hendek Belediye Başkan adayı A.Selami Karakadı,Hendek İlçe Başkanı Dr.Yaşar Atik ve İlçe Kadın Kolları ile birlikte Hendek 2.OSB’de bulunan EKSAN fabrikasını ziyaret etti.

ÖZKOÇ HENDEĞİ GEZİYOR


Ziyarette Fabrika sahibi Selahattin Yondemir ve yönetimi ile sohbeti esnasında Özkoç;

Biz Ana muhalefet partisiyiz muhalefetteyiz diye sizlerin sorunlarını görmezden gelemeyiz. Hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeden elini taşın altına koyan sanayicimizin yanında olmalıyız. Sizlerin önünü açmak için İktidar Partisine teklifler sunarak TBMM’de çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.

Genel Başkanımızı bu bağlamda şu ana kadar 14 ilde İş dünyasıyla buluşturduk. Kendi içimizde İDDB (İş Dünyası Diyalog ve Dayanışma Birimi) adında bir kurum kurduk. Bende bu birimin başkan yardımcısıyım.Milletvekili olmadan önce Ticaret ve Sanayi Odasında Meclis Başkanlığı yaptığım için sorunlarınıza uzak değilim.

Sıkıntılarınızı biliyorum. Geniş bir rapor hazırlayın Ankaraya gelin. Sizleri komisyon başkanı ile ve Sayın Bakandan randevu alıp görüştüreyim dedi.

15 yıl yeter

Daha sonra Hendekte adaylarına destek için esnaf ziyaretine devam eden Özkoç; Hendeği 15 yıldır bir arkadaş yönetiyor ona diyoruzki sana teşekkür ederiz ama bizim adayımız Hendeği daha yaşanabilir, daha marka bir şehir statüsüne kavuşturacak. Genç bir arkadaşımız Endüstri Mühendisi Pırıl pırıl Selami Karakadı geliyor sizler için geliyor dedi.

Çakallık Köyü'nde coşkulu karşılama

Saat 19:30’da program dahilinde Çakallık köyünü ziyaret eden Özkoç kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada Hendek Belediye Başkan Adayınız Selami Karakadıyı tanıyormusunuz diye sorunca; evet biz onun Babasını bile tanırdık çok temiz bir ailedir cevabı karşısında işte bizim adaylarımızın hepsi böyle hepsi temiz diyerek onlara oy vermelerini istedi.

Hendeği 3 dönemdir Ülkeyi 11 yıldır yönetemiyen idarecilere değinen Özkoç; bakın daha geçen hafta 12 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM’ne fezleke hazırlanmış. İçlerinde bende varım. Ben bundan gurur duyarım. Çünkü ben şehrime ve ülkeme ihanet etmedim. Hırsızlığım arsızlığım olmadı.

Biz Milletvekili olmadan tüm CHP Grubu olarak zaten dokunulmazlık kalksın diye imza vermişiz. Bununla mı korkutacaksınız bizi. Ben sizin evladınızım sizlere ve ülkeme ihanet içinde olacak bir şey yapmam zaten Allah öyle Milletvekilliğini ne bana nede öyle Belediye Başkanlığını Selamiye nasib etsin. Selamiye ve Ecevit Keleşe desteklerinizi bekliyorum sizleri çok seviyorum tekrar görüşmek üzere diyerek köyden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184