Özkoç’tan Hendek Ziyareti

CHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP İl Başkanı Ecevit Keleş Hendek’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Özkoç’tan Hendek Ziyareti

CHP Milletvekili Engin Özkoç ve CHP İl Başkanı Ecevit Keleş Hendek'te Sivil toplum kuruluş temsilcilerine ziyaretler gerçekleştirerek sorunlarını dinledi.

İlk durağı Partisinin binası

Hendek ziyaretinde ilk olarak CHP İlçe Teşkilat binasında Partililerle bir araya gelen Özkoç, iktidarı eleştirirken, tank palet fabrikası konusunda bazı açıklamalarda bulunmasının ardından daha sonra Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran’ı ziyaret etti. Çiftçilerin zor süreçten geçtiği söyleyen Özkoç, CHP'nin çiftçiyi destekleyen politikalarını anlattı.

Esnaf, Şoförler ve Kuaförler

Özkoç, Keleş ve beraberindekiler Hendek Esnaf odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Vahdet Çilek ve Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca’yı ziyaret etti.

Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, salgın döneminde esnafın yaşadığı zorlukları dile getirirken, Özkoç yaptığı değerlendirmede, bir kişi aranıyormuş uzaya gitmek için. Cumhurbaşkanı öyle ifade etti. Valla kendinin gitmesinde büyük fayda var. Gittiği yerde kalmasında büyük fayda var. Esnafın, ziraatçının hali buyken, insanlarımızın hali buyken ilk önce milli uçağı yapacağız deyip, uçaktan eser yok, milli araba yapacağız dediler arabadan eser yok, milli tank yapacağız dediler tank palet fabrikasını başka bir ülkenin ordusuna teslim ettiler. Aradan zaman geçmesine rağmen hala tank yok ifadelerine yer verdi.

Esnaf Odası ziyaretinin ardından Özkoç ve beraberindekiler Hendek Küçük Sanayii Kooperatif Başkanı Cengiz Varlıca ve Sanayi esnafı ile bir araya gelerek gündem dair sohbetlerde bulundular.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hikmet  şahin
Hikmet şahin - 3 yıl Önce

Bunlarda bi cacık olmaz şimdiye kadar nerdeymişler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184