PÜSKÜLLÜ BAYRAM MESAJI YAYINLADI

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, tüm İslam aleminin ve Hendekli hemşehrilerinin Ramazan Bayramını tebrik etti.

PÜSKÜLLÜ BAYRAM MESAJI YAYINLADI


Püsküllü Mesajında,Bayramların mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günler olduğunu söyleyen Başkan Püsküllü, “Bir bütünün parçası olduğumuzu anlamamıza vesile olan Ramazan ayını, elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşarak yaşayıp, Ramazan Bayramına ulaşmış bulunmaktayız. Bizlerin en güzel hasletlerinden olan, yardım etmek, kim olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin güçsüzün, muhtacın yanında olmak anlayışıyla, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, bitap düşmüş yürekleri onarmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle, bayram
sevincimize onları da ortak etmeliyiz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin aileleri, hepimize emanet ve başımızın tacıdır.  Bu duygu ve düşüncelerle; Hendeklihemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2017, 13:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184