Püsküllü, Cumhur İttifakı İle Et ve Tırnak Gibiyiz

Yeşilyurt Evladına Sahip Çıktı Miting değildi ama Miting havasında geçti.

Püsküllü, Cumhur İttifakı İle Et ve Tırnak Gibiyiz

Hendek’teki seçim çalışmaları sürecinde büyük birlik partisi Belediye başkan adayı İrfan Püsküllü’nün bu günkü durağı, Doğduğu Büyüdüğü Baba ocağı Yeşilyurt mahallesiydi.

Püsküllü duygusal, Yeşilyurtlu hemşerileri ise bir o kadar gururluydu.

Yeşilyurt kapalı spor salonunda gerçekleşen buluşmaya Yeşilyurt’lu hemşerilerinin Alkışları arasında giren Püsküllü; Evimdeyim, meğer insanın kendi evinde bu coşkuyu ve heyecanı görüp konuşması ne kadar zormuş anladım.

 Şu anda bunu iliklerine kadar hisseden bir kardeşiniz var karşınızda, Ben burada doğdum burada büyüdüm burada ekmek sahibi oldum, Allah nasip ederse mezarımda burada olacak,

İnşallah Rabbim vefatımızdan sonra’da Güzel hizmetleri ile anılan konuşulan bir kişi olarak hatırlanmayı nasip etsin,  diyerek sözlerine başlayan Püsküllü  

Cumhur İttifakı ile Et ve Tırnak gibiyiz

Bizde Cumhur İttifakı’ndayız hatta Cumhur İttifakı İle et ve Tırnak Gibiyiz.

Püsküllü, Büyük Birlik Partisinin yerel seçimde İttifaka dâhil olduğunu, 30’u Büyükşehir ve 60 il’de aday çıkartmadığını hatta Manisa ve Mersin’de MHP adaylarını desteklediklerini, Sakarya’da Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Yusuf Alemdar diyerek, Hendek İlçesinde İrfan Püsküllü, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise Yusuf Alemdar’a Oy ve desteklerini istedi.

Düsturumuz Adalet.

Fırsatçılık Ayrımcılık yapmayacağız, Bizim düsturumuz adalet olacak.

Kapalı Kapılar Ardında İhale Yok.

Şeffaf olacağız, Belediyenin İhaleleri kapalı kapılar ardında değil, canlı yayında yapılacak,

Satarsak Bize Yazıklar Olsun

Buradan ilan ediyorum, Başkanlığım döneminde bir metrekare yer satmadım, asla ve kat’a yine hiçbir mahallenin bir metrekare yerini satmayacağım.

Bu yerleri mahallelerimizdeki büyüklerimiz, Dedelerimiz Ninelerimiz o mahallelerdeki vatandaşlarımıza hizmet için sosyal yaşam alanları Kur’an kursları gibi yerlerde kullanılsın diye bırakmıştı, eğer satarsak onların Aziz Hatıralarına Saygısızlık yapmış oluruz.

Beklenen Doğalgaz Müjdesi

Sadece Yeşilyurt değil, İlçemizdeki mümkün olan tüm mahallelerimize doğalgazı en kısa zamanda getireceğiz.

Püsküllü Yeşilyurt bölgesinde yapmayı düşündükleri projeler ve bölge ile alakalı plan ve düşüncelerinide paylaşarak kendisine destek veren tüm hemşerilerine teşekkür ederek Alkışlar eşliğinde Yeşilyurt bölgesindeki hasta ve yaşlıları ziyaret etmek üzere müsaade isteyerek ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2024, 18:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Esnaf
Esnaf - 3 ay Önce

Ali beyin gazıyla girilmiş seçimde hayır gelmez kazanamiyacaksınız

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184