Püsküllü, Her Hanesinde Tebessümün Hüküm Sürdüğü bir Hendek Hayalim var!!!

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü Seçim Kampanyası Sürecinde çalışmalarına Hız kesmeden Devam ediyor.

Püsküllü, Her Hanesinde Tebessümün Hüküm Sürdüğü bir Hendek Hayalim var!!!

Güne Sabah Namazı programları ile Başlayan Püsküllü Esnaf Ziyaretleri Ardından Mahalle ziyaretleri ve  Ev Toplantılarına Ara vermeden devam ediyor.

Hedef , Çalmadık Kapı , Girilmemiş Sokak , Sıkılmadık El, bırakmadan Gönüllere Dokuna Dokuna Zafere ulaşmak. 

Her gittiği Yerde Projeleri ve Hendek’in geleceğine dair Planlarını Anlatan Püsküllü Diğer tarafdan da Vatandaşların Şikayetlerini ve Taleplerini dinliyor notlar Alıyor.

Alınan Her not Seçim Sonrası Çalışmaların şimdiden Hazırlığı mahiyetinde olduğunu göreve gelindiği gibi Zaruriyet esasına göre hizmet olarak sizlere dönecek diyen Püsküllü   Kendilerini misafir eden Güler yüz ve Hoş sohbetleri eksik etmeden Ağırlayan  bütün Hemşerilerimize Teşekkür ederek Ziyaretlere hız kesmeden Devam edeceklerini Söyleyen Püsküllü ,

Mutlu , Huzurlu Her Hanede Her daim Tebessümün Hüküm sürdüğü Bir Hendek Hayalimiz var, Sadece Bu Hayal için dahi çalışmaya Mücadeleye etmeye değmezmi ?

YORUM EKLE
YORUMLAR
Selahattin gözyuman
Selahattin gözyuman - 3 ay Önce

Aksu yurt mahallesi olarak 8 seneden beri asfalt bekliyoruz ulaşılması gereken her yere ulaştık henüz bir sonuç alamadık ama inşAllah Allah o koltukları boşa işgal edenleri bir daha o göreve nasip etmez

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184