Püsküllü İstifa Etti

Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü görevinden istifa etti.

Püsküllü İstifa Etti

Önceki dönem Hendek Belediye Başkanı, Ak Parti Siyasi ve Hukuk İşleri'nden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Püsküllü'den istifa açıklaması

Kurulduğu günden bu yana Ak Partimizde Hendek Belediye Başkanlığı, Belde Belediye Başkanlığı, İlçe Meclis Üyeliği ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği birçok kademesinde görev alan bir kardeşiniz olarak davamıza ve milletimize layık olabilmek adına tüm gücümüz ve gayretimiz ile çalışmalarımızı gerçekleştirdik.

Geldiğimiz noktada Al Parti Sakarya 7. Olağan İl Kongremizde şahsıma tevdi edilen ve görev sürem boyunca özveri ve gayret ile sürdürdüğüm İl Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğinden, Cumhur İttifakı’mızın Hendek Belediye Başkanı Adaylığının kime bırakılacağı henüz kesin olmadığı için istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım. Ak Parti’mizden herhangi bir istifam söz konusu değildir. Şuan da partimin bir neferiyim.

Şahsıma gösterilen yakınlık ve samimiyet için bir kez daha tüm kıymetli dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Allah’a emanet olunuz” ifadelerine yer verdi.

Başka Parti’den Aday olacak mı?

Ak Parti Sakarya İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden  İrfan Püsküllü’nün Aday gösterilmemesi durumunda Ak Parti'den de istifa ederek başka bir Siyasi Parti’den Aday Adayı olup olmayacağı ise merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2023, 13:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hacı H.
Hacı H. - 5 ay Önce

Onların günahına ortak olmamak için Çok iyi yapmış hayırlısı olsun

Hendek 54
Hendek 54 - 5 ay Önce

Hendek belediye başkanı olan.
Hendek için Hiç hizmet yapmıyor ama Ceplerini dolduruyor.
yandalını doyuruyor.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184