Püsküllü, Noktayı Turanlar'da Koydu!

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel seçimlerine artık saatler kalırken, ilçenin dört bir yanında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Hendek Belediye Başkan adayı İrfan Püsküllü, Turanlar Mahallesindeydi.

Püsküllü, Noktayı Turanlar'da Koydu!

Başkan adayı Püsküllü’yü meşaleler eşliğinde karşılayan Hendekliler, Turan Mahallesi’nde coşku dolu bir miting havası oluşturdu.

Turanlar Mahallesi’nde bin 500’e yakın vatandaş tarafından büyük bir coşku ile karşılanan BBP Hendek Belediye Başkan adayı İrfan Püsküllü, “Bizler sizin dertlerinizi dertlenmeye geliyoruz.

Bizde ayrı gayrı yok. Eşitlik, var adalet var bizde. Turanlar Mahallesi’ndeki herkes benim kardeşimdir. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Turanlar Mahallesi’nin bir farklılığı, güzelliği var.

Turanlar Mahallesi’ni es geçme şansım yok. Gençlerimizle alakalı inşallah her mahallede olduğu gibi Turanlar Mahallemizde de gençlerimizin, voleybol, basketbol, futbol oynayacağı alanlar yapacağız.

Turanlar bunu hak ediyor. Roman vatandaşlarımıza hak ettiği yaşantıyı sağlayacağız. Sizlerin buradaki yaşam koşullarınızı daha güzel seviyelere getirerek hak ettiğiniz yaşantıyı sağlayacağız.

 İlçe merkezimizde hangi hizmeti veriyorsak buraya da aynı hizmeti vereceğiz. İkinci sınıf vatandaş muamelesine maruz kalmayacaksınız. Göreve geldiğimizde herkese eşit, adil ve hakkaniyet çerçevesinde hizmet edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turancı
Turancı - 1 ay Önce

Bir değişiklik yapıp sosyal demokrat parti chp li belediye başkanı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184