Püsküllü Rasimpaşa’dan Seslendi ! Ben Değil Biz

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü’nün Seçim çalışmalarındaki bu günkü adresi Rasimpaşa Mahallesi idi, Sakarya BBP İl başkanı Sayın Cengiz Bayar ve il yönetimininde katıldığı programda Rasimpaşa Seçim İrtibat Bürosu Açılışı gerçekleşti, İrfan Püsküllü konuşmasında,

Püsküllü Rasimpaşa’dan Seslendi ! Ben Değil Biz

Allah’ın izni ile Seçimi alacağız,

Rasimpaşa mahallesinin sorunlarını eksiklerini biliyoruz, görevi aldığımız gibi ben meclis üyelerimiz ve sizlerle beraber bütün bu sorunların üstesinden geleceğiz.

Rasimpaşa mahallemizde belediyemizin Asli görevlerini zaten yerine getireceğiz, fakat belediyeler aynı zaman da sosyal belediyecilik kapsamında halkımızın mahallelilerimizin özellikle kadın ve gençlerimizin taleplerine duyarsız kalamayız.

Sosyal tesisler spor kompleksi

Rasimpaşa mahallesinde de kadınlarımıza ve ailelere özel park bahçe kafe yürüyüş yolları gençlerimiz için spor etkinliklerinin yapılacağı sosyal tesisler yapacağız.

Sağlık ocağı sözü 

Rasimpaşa mahallesinde en kısa zamanda çok daha güzel büyük sağlık ocağı yapılacağının sözünü verdi.

Şehrin iki yakasını birleştireceğiz.

Püsküllü, Rasimpaşa ve Bayraktepe mahallesini de kapsayacak olan projeyi ilk kez bu programda müjdeledi, proje ile Rasimpaşa mahallesi E 5 Karayolundaki ışıklardan Trafik yukarı alınarak Gaffar Okan Bulvarının bitimine kadar devam edeceği yaklaşık  bir km uzunluğunda bir alan ile Şehrin iki yakasının birşeltirileceğini böylece vatandaşlarımızın yıllardır karayolu yüzünden yaşamış oldukları endişelerin son bulacağını anlattı.

BBP Cumhur İttifakındadır.

Püsküllü, Büyük Birlik Parti’si MHP AK PARTİ ile beraber Cumhur İttifakının bir parçasıdır, Hendek’de BBP nin aldığı her oy Cumhur İttifakı na yazılacak..

Beş yıllık seçilip on yıllık çalışacağız

İrfan püsküllü beş yıllığına seçileceğiz ama bilin ki geçmiş beş yılın eksiklerini ve görev aldığımız beş yılıda hesap ederek 10 yıllık çalışacağız.

Bütün bu hizmetlerimizi ben değil biz hep beraber birlikte bunu başaracağız diyerek rasimpaşa sakinleri ile vedalaştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184